Bizim için büyük maçlar şimdi başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Bizim için büyük maçlar şimdi başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2016 12:22

Fransa’da devam eden Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Almanya ile İtalya çeyrek final’de yarın karşı karşıya geliyor. Bordeaux kentinde TSİ 22:00’de oynanacak maçı Viktor Kassai yönetecek.

Haberin Devamı

Almanya Teknik Direktörü Joachim Löw, İtalya ile oynayacakları çeyrek final karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu.

Löw "İtalya İspanya’ya karşı çok iyi oynadı. Hep birlikte savunma yapıp, hep birlikte hücuma çıkıyorlar. 2012’ye göre daha iyi bir takımlar. İyi de bir oyun planları var. Ancak ben takımıma güveniyorum ve korkmuyoruz. Cumartesi günü iyi bar espresso içeceğimizi düşünüyorum.” Öte yandan İtalya’yı espresso gibi içmekten bahseden deneyimli teknik adamın sözleri Çizme’de yankı uyandırdı.

Bu arada Alman milli takım futbolcuları da İtalya ile yapacakları zorlu maç öncesi umutlu konuştu.

Defansın önemli isimlerinden Jerome Boateng yarınki maç ile ilgili “Bizim için büyük maçlar şimdi başlıyor. Turnuvada şimdiye kadar yaptığımız maçlardan daha zor olacak. Ancak bu maçta da zaferle ayrılan biz olacağız” dedi. Real Madrid’de forma giyen Almanya’nın orta saha futbolcusu Toni Kroos ise “Ben çok umutluyum. Kazanacağımızdan kuşku duymuyorum” dedi. Alman milli takım menajeri Oliver Biearhoff ise maçla ilgili “Biz sadece kendi kalitemizi düşünüyoruz. Bu maçta daha fazla rakip ceza alanına gireceğiz” dedi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!