Bizim Hikaye 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Bizim Hikaye 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2017 14:41

Bizim Hikaye dizisinin yeni bölüm fragmanı son bölümün hemen ardından gündeme geldi. Sürprizlerin arka arkaya geldiği Bizim Hikaye'nin son bölüm finalinde Barış ile ilgili tüm gerçeklerin peşine düşen Filiz, Cenk’in karşısına çıkmaya karar verdi. Filiz ve Barış arasındaki yeni gelişmeleri merak eden izleyiciler yeni fragmanı sorguluyor. Peki Bizim Hikaye 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Bizim Hikaye dizisi dün akşam 10. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Kardeşlerine hem annelik hem de babalık yapmak zorunda kalan Filiz'in yaşadıklarını absürd bir şekilde anlatarak ekran başındakileri gülümseten dizinin son bölümüne Şükran'ın sözleri damga vurdu. Şükran, çocuklarının önünde Fikri’ye İsmet’in öz babası olmadığını, babalık testi yaptırdığını söyledi. Annesinin sözleriyle büyük bir şok yaşayan Filiz, ikinci darbeyi ise Barış'tan aldı. Şaşırtıcı gelişmelere tanık olan izleyiciler, Bizim Hikaye yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Peki Bizim Hikaye 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bizim Hikaye dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cemil, Filiz’e Barış’la ilgili tüm gerçekleri anlatır, Barış’ı Filiz’in gözü önünde tutuklar. Barış’ı hapse tıkmaya ramak kalmışken delil olarak ele geçirdiği eşyaların kaybolmasıyla Cemil yine en başa döner. Hıncı ve öfkesi daha da artan Cemil bu kez hangi yollara başvuracaktır?

Haberin Devamı

Şükran’ın boşanma kararıyla perişan olan Fikri, Şükran’ın kendisini kiminle aldattığını merak eder. Beynini kemirip bitiren sorunun cevabına bir türlü ulaşamayınca çareyi Şeyma’ya dert yanmakta bulur. Şeyma ise Müjde’yle birlikte dışarı çıkmış olmanın sevincini yaşamaktadır. Fikri, kâh Şeyma’nın sevincine ortak olur kâh kendi üzüntüsünü yaşar.

Babasının kendisini evlendirmeye çalışmasıyla ağır bir bunalım geçiren Müjde; okula gitmek istemez, kendisini odaya kapatır. Rahmet, olanları kaldıramaz. Müjde’nin kapısına dayanır. Aralarındaki tartışmanın şiddetlenmesiyle ilişkilerini çıkmaz bir noktaya getiren Müjde ile Rahmet ayrılacak mıdır?

Şükran, çocuklarının önünde Fikri’ye İsmet’in öz babası olmadığını, babalık testi yaptırdığını söyler. Olanlardan yeterince etkilenen Kiraz’la Fikret, İsmet’in öz kardeşleri olmama ihtimalini kendi aralarında tartışırken, Rahmet’le Hikmet’in aklına kocaman bir şüphe düşer. Fikri Elibol; İsmet, Rahmet ve Hikmet’in öz babası mıdır? Filiz, Barış’ın asıl isminin “Savaş” olduğunu öğrenmiştir. Barış’ın Cenk’le çalıştığını, arkadaşından ödünç araba aldığını, valelik yapmadığını öğrendiği anları anımsar. Filiz’in kafasında taşlar yerine oturmuştur. Barış’la Cemil’in kavgasını görünce de iyice kuşkuya düşmüştür. Endişelerini Barış’a karşı açıkça dile getiren Filiz, Cenk’le konuşmaya karar verir. Cenk, Filiz’e Barış’ın araba hırsızı olduğunu itiraf edecek midir?

 

BAKMADAN GEÇME!