"Bizim amacımız kamu yararıdır"

Güncelleme Tarihi:

Bizim amacımız kamu yararıdır
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2016 11:10

BUCA Belediyesi’nin şirketi Bucamar inşaat söktörüne girdi. Kat karşılığı konut inşaatı yapacak olan Bucamar, ilk projesinde Kuruçeşme’de 40-55 metrekare büyüklüklerinde 115 dairenin yeralacağı konutları 100-135 bin TL’den satacak.

Haberin Devamı

Bizim amacımız kamu yararıdır

Bucamar’ın konut üretme projesiyle ilgili Buca Tenis Klübü’nde tanıtım kokteyli yapıldı. Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, tanıtımda yaptığı konuşmada belediye şirketlerinin proje üretmesi gerektiğine, hantal yapıdan kurtulması gerektiğini söyledi. Bu nedene Bucamar’ın konut sektörüne girmesini öngördüklerini belirten Piriştina "Amacımız asla özel sektörün talip olacağı işler değil. İşimizi, haddimizi biliyoruz. Belediye, belediyeliğini yapacak; özel sektör işini yapacak. Bizim amacımız öncelikli olarak kamu yararıdır. Biz buradan kazandığımız parayla Buca’ya yardım eden bir yapıya ulaşacağız. Bu ilk adımdır ama bu adımla ilerleyeceğimizi, koşacağımızı göreceğiz" dedi.

Haberin Devamı

Bizim amacımız kamu yararıdır


Bucamar’ın ilk projesinde kat karşlığı inşaat çalışması yapacak. Kuruçeşme’deki ilk proje GNF inşaat tarafından gerçekleşecek. İnşaat temeli Şubat 2016’da atılacak. Toplam bin 398 metrekare alan üzerinde gerçekleşecek projede 115 daire yer alacak. 40 ile 55 metrekare olarak planlanan konutların satış fiyatları ise 100 bin ila 135 bin TL arasında değişecek. İnşaatlar 14 ayda tamamlanacak.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!