'Bizi Trabzonspor küme düşürdü'

Güncelleme Tarihi:

Bizi Trabzonspor küme düşürdü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2007 15:37

Akçaabat Sebatspor Teknik Direktörü İhsan Derelioğlu, küme düşmelerinde devre arasında Trabzonspor'un verdiği sözleri tutmamasının önemli bir etken olduğunu savundu.

"LİG B PLANLARINI YAPIYORUZ"

İhsan Derelioğlu, artık her şeyin sona erdiğini belirterek, "Altay maçını kazansaydık, belki bir nefes alabilirdik. Artık gelecek yılın planlarını yapmak zorundayız. Lig B'de bu oyuncu kadrosu korunduğu takdirde Akçaabat Sebatspor, düştüğü lige çok rahatlıkla dönecek güce sahiptir. Ancak mevcut ekonomik durum, bunun olabilme olasılığını çok düşürüyor" dedi.

"İSTANBULSPOR’U YENECEĞİZ"

Derelioğlu, İstanbulspor maçını kazanacak güçte olduklarını ifade ederek, “Bundan önceki maçlara nasıl bir ortamda hazırlanıyorsak bu maça da aynı ciddiyetle hazırlanacağız. Futbolcuların işi futbol oynamak ve sahaya çıkacaklar kazanmak için ellerinden geleni yapacaklar. İstanbulspor’un iddiasının olup olmaması bizi ilgilendirmiyor. Biz kendi işimize bakarız. Kalan maçlardan galibiyetle ayrılmak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

"KÜME DÜŞMEMİZDE 4 NEDEN VAR"

Küme düşmelerinde 4 ana nedenin olduğunu ifade eden Derelioğlu, "Birincisi ekonomik nedenler, ikincisi Trabzonspor’un verdiği sözleri tutmaması, üçüncüsü bizim yaptığımız, sonuncusu ise ligde herkesin bildiği ancak görmezden geldiği koşullar. sözleşmem sezon sonu sona eriyor. Gelecek sezon için şimdiden bir şey söylemem doğru olmaz.. Devre arası Trabzonspor’un teknik anlamda bize önemli darbeleri oldu. Zaten ekonomik anlamda Sebatspor’un yapabilecekleri belliydi. Transfer politikamızı Trabzonspor’a göre ayarlayınca epey bir zorluk yaşadık” şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!