Bizi o saldırıda verdiğimiz sadaka ve duamız korudu

Güncelleme Tarihi:

Bizi o saldırıda verdiğimiz sadaka  ve duamız korudu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2015 23:21

“Abdestsiz maça çıkmam. Görünen şer bazen hayır olabiliyor. Tersi bazen de hayır, şer olabiliyor. Allah’a hamd olsun ki her karşılaşma öncesi de hayırlısını ister ve mutlaka dua ederim. ”

Haberin Devamı

F.BAHÇE ile yollarını ayırdıktan sonra Medipol Başakşehir’e transfer olan Emre Belözoğlu, sarı lacivertli takımın geçen sezon Sürmene’deki silahlı saldırıdan verdikleri sadakalar sayesinde kurtulduklarını söyledi...

TRT Diyanet’te yayınlanan “Sabah Ola Hayrola” programına konuk olarak katılan Emre Belözoğlu, şunları söyledi...

“KADERE TESLİMİZ”

- Maçlara çıkmadan önce abdest alırım. Biz kadere teslim olmuş insanlarız. Her maç öncesi hayırlısını ister dua ederim.
- Hiçbir zaman abdestsiz maça çıkmam. Görünen şer bazen hayır olabiliyor. Tersi bazen de hayır, şer olabiliyor. Bir Müslüman olarak elimden geldiğince namazımı kılmaya çalışıyorum. G.Saray’dayken Mallorca maçı öncesi odada dört oyuncuyuz.

“BELAYI DEF İÇİN”

- Fenerbahçe takım otobüsü Sürmene’de saldırıya uğradı. O gün sadaka topladık. Belayı def için. Ya verdiğimiz bir sadaka ya da bir dua bizi korudu.

Haberin Devamı

“DUA ETTİK MAÇTA 4 GOL ATTIK”

- O gün maçtan önce odada bulunan diğer abilerle birlikte dua ettik. Namaz, tesbih işte. O gün maçı 4 golle biz kazandık. Golleri de odanın içindeki 4 kişi attı. O zaman duanın önemini bir kere daha anladık. Allah’a hamd olsun.

110 GÜN GEÇTİ SALDIRGANLAR YOK

FENERBAHÇE geçen sezon Ç.Rize maçı sonrası 4 Nisan’da Sürmene’de saldırıya uğramıştı. Aradan 110 gün geçmesine rağmen saldırıyı gerçekleştirenler bulunamadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!