"Bize her yer Trabzon"

Güncelleme Tarihi:

Bize her yer Trabzon
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2010 11:22

Trabzonspor'un siyah incisi, kaptan Yattara, Liverpool maçı öncesi kendilerine olan güvenlerine vurgu yaptı.

Yattara, taraftarların meşhur, "Bize her yer Trabzon" sloganından alıntı yaparak, "Bize Anfield Road da neden Trabzon olmasın" dedi. Bu arada Yattara, Gerrard'a çalım atmanın ise çok farklı bir duygu olabileceğini vurguladı.

Trabzonspor'da 34 yıllık rövanşı almak ve UEFA Avrupa Ligi'nde uzun bir aradan sonra adını gruplara yazdırmak isteyen futbolcuların başında tam 8 yıldır bordo - mavili formayı taşıyan ve artık kulüple özdeşleşen Yattara geliyor. Perşembe günü oynanacak olan zorlu karşılaşma öncesi takımın çok iyi durumda olduğunu vurgulayan Kaptan Yattara, "Tam 8 yıldır buradayım. Artık bu kulüp benim her şeyim. Zaten var olan her şeyimi de bu kulüp sayesinde kazandım. Bu sezonun çok farklı olacağını ben değil, herkes söylüyor. Ama önemli olan bu farkı kendi oyun anlayışımız ile saklayabilmek" diye konuştu.

"GERRARD'A ÇALIM ATMAK FARKLI BİR DUYGU OLUR"

Yattara, Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi Play - Off ilk turunda Liverpool ile yapacakları maçtan çekinmediklerini de belirterek, "Futbol artık çok değişti. Takımlar arasında oyuncu kalitesi olarak önemli farklılıklar olabilir ama futbol anlayışı olarak çok büyük farklılıklar yok. Biz oraya kazanmaya veya avantajlı bir skor almaya gideceğiz. Taraftarlarımızın söylediği, 'Bize Anfield Road da neden Trabzon olmasın.' Bunu başarmak için var gücümüzle mücadele edeceğiz" dedi. Bu arada Yattara, hocasının görev vermesi durumunda Liverpool'un yıldız isme Gerrard'a çalım atmanın ise çok farklı bir duygu olabileceğini vurguladı.

"MANCHESTER UNITED UÇAĞIYLA GİTMEYİ DÜŞÜNDÜM!"

Trabzonspor, Perşembe günü oynanacak olan Liverpool maçı için yarın sabah saat 09.00'da THY'ye ait özel uçakla Liverpool'a hareket edecek. Yaklaşık 5.5 saat sürecek yolculuğa 50'si Trabzonspor kafilesi olmakla birlikte en az 100 yolcunun katılması bekleniyor. Trabzonspor'da Başkan Sadri Şener, Liverpool maçına da espri yaklaşarak, "İlk olarak kura çekildiğinde Liverpool'a, THY'nin Manchester United için hazırlattığı özel uçakla gitmeyi düşündüm. Ama sonra Liverpool taraftarının fanatik olduğu aklıma gelince bundan vazgeçtim, belki Barcelona uçağı bize uğurlu gelir" dedi.

17 AĞUSTOS UNUTULMADI

Öte yandan Trabzonspor kulübü, 17 Ağustos 1999'da tarihinde yaşanan Marmara Depremi'nde hayatını kaybeden vatandaşları unutmayarak, bir anma mesajı yayınladı. Mesajda, "17 Ağustos'u unutmadık" ifadesine yer verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!