Bizde herkes kaptan

Güncelleme Tarihi:

Bizde herkes kaptan
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2009 00:00

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, “Delgado’nun olmadığı süreçte hiç düşünmediğiniz oyuncuya o bandı takıp, sahaya kaptan çıkartabilirim” dedi.

Haberin Devamı

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde dünkü idman sırasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan teknik direktör Mustafa Denizli, Delgado’nun sakatlığı döneminde kaptanlık sorunu yaşamayacaklarını söyledi. “Bizde herkes kaptan” diyerek bu konudaki düşüncelerini dile getiren tecrübeli teknik adam, şunları söyledi:
“Delgado’nun olmadığı süreçte İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Nobre ve Serdar o görevi yapacak yetenekte. Ayrıca bizim takımda kaptanlık diye bir sorun olmaz. Hiç düşünmediğiniz oyuncuya o bandı takıp, sahaya kaptan olarak çıkartabilirim. Bant çok önemli değil, ben 12 sene bantsız çıktım.’’

Sol kanada gurbetçi

Denizli, transfer teklifleri alan Bobo ile ilgili soruya, “Rahat olması lazım. Dünyanın her ülkesinde, her futbolcuya belli kulüplerden teklifler gelebilir. Bunlar sadece bizim Bobo için değil, her takım futbolcusu için olabilir. G.Saraylı Arda ve Servet’in de kontratları devam ediyor, ama istenen oyuncular’’ karşılığını verdi.
Mustafa Denizli, sol kanatta oynayan genç bir gurbetçi oyuncuyla iki defa görüştüğünü, transferinde çok önemli bir sorun kalmadığını belirterek, bu transferin önümüzdeki günlerde bitebileceğini ifade etti.

Haberin Devamı

Denizli, “Şu anda düşüncemiz Türkiye’de ön plana çıkan genç oyuncuların bazılarını takıma katmak. Bunların arasına Necip’i de koyarsak, 3-4 tanesi bu kadrolar için yeterli’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!