Bizde geride adam bırakılmaz

Güncelleme Tarihi:

Bizde geride  adam bırakılmaz
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2017 19:46

Kanal D’nin yeni dizisi “İsimsizler”in geçen hafta yayınlanan bölümüne Özel Harekat Polisi Murat’ın istihbaratçı Kürşad’ı yalnız bırakmamak için kendini feda edip teröristlere teslim olma sahnesi damga vurdu.

Haberin Devamı

Dizinin başrol oyuncuları aynı durum kendi başlarına gelse ne yapacaklarını anlattı.

Bülent Alkış

Vatansa, kardeşlikse söz konusu, gözümü kırpmadan ve arkama bakmadan her görev benim için aşktır. Aynı yola baş koyduğum kimseyi yarı yolda bırakmadım, bırakmam da.

Sedat Mert

Bizde geride adam bırakılmaz! Ben Yörük çocuğuyum. Tarih boyunca vatanı kuran, kurtaran Türk ordusunun neferlerinin, atalarımın torunuyum. Bizler doğuştan hürriyet tutkunu, vatan sevdalısı insanlarız. Kültürümüz, Türk kültürünün en arı kaynağıdır. Biz de ata, ana, kardeş, bayrak, her şeyden mukaddestir. Uğruna can alır can veririz. O yüzden mevzu kardeşse, bayraksa, bu cennet vatansa, velhasıl hürriyetse, vazgeçmeyeceğimiz hiçbir şey yoktur.

Bizde geride  adam bırakılmaz

Haberin Devamı

Uğur Güneş

Ailem ve dostlarım için elimden geleni yaparım. Onların hayatı mevzu bahis ise kendi canımı ortaya koyarım. Bunun için bir dakika bile düşünmem.

Bizde geride  adam bırakılmaz

Volkan Keskin

Ölüm tehlikesiyle sürekli çalışan kahramanlarımızın yerine kendimi koyduğumda kesinlikle Kürşad gibi davranırdım ben de. İşin içine milli duygular, vatan, millet, bayrak tehdidi girdiğinde feda edemeyeceğim hiçbir şey olmaz.

 

Bizde geride  adam bırakılmaz

Bizde geride  adam bırakılmaz

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!