"Bizde Barcelona ve Manchester gibi..."

Güncelleme Tarihi:

Bizde Barcelona ve Manchester gibi...
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2012 14:46

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı İsfendiyar Zülfikari, marketing gelirlerini artırmak amacıyla Uzak Doğu'ya açılmak için gerekli altyapı çalışmalarına başladıklarını bildirdi.

Fenerbahçe Kulübü'nün aylık resmi yayın organı Fenerbahçe Dergisi'nin ekim sayısında röportajı yer alan, reklam pazarlama ve kaynak yaratmadan sorumlu yönetici Zülfikari, Uzak Doğu'ya açılma konusunda yoğun bir taleple karşılaştıklarını belirtti.

Zülfikari, “Avrupa'da futbol stratejik bir sektör haline geldi. Manchester United, Barcelona gibi kulüpler nasıl Uzak Doğu'ya gidiyorsa, biz de bu trendi yakalamalıyız. Benim hayalimdeki Fenerbahçe ulusal bir spor kulübü olmakla beraber gücünü bütün dünyadan almalı. Global bir dünyanın parçası olacağız ve buna göre projeler üretmeliyiz. Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük spor kulübü ve dünya markası olma yolunda ilerliyoruz” ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe'nin Aziz Yıldırım'ın başkanlığı döneminde hep ilkleri yapan kulüp olduğunu kaydeden Zülfikari, “Çin Seddi'ne bayrak asan Fenerbahçeli, herhangi bir ülkede bulunan derneğimiz, bizim için temas noktası olacak. Yakın gelecekte Fenerbahçe ürünlerini Çin'de ve Hindistan'da görürseniz şaşırmayın” dedi.

3 Temmuz sürecinden güçlü çıktıklarına inandığını, sportif başarılar geldiğinde herkesin geleceğe yönelik parlak düşüncelere sahip olacağını anlatan Fenerbahçei yönetici, “Günübirlik başarılar, başarısızlıklar olur; yenilirsin, berabere kalırsın ama önemli olan doğru işleri yapmak. Ben Fenerbahçe'nin etkin ve yetkin insanlar tarafından yönetildiğini düşünüyorum” diye görüşlerini aktardı.

Fenerbahçe futbol takımı için son 10 yılın en iyi transferlerinin yapıldığını belirten İsfendiyar Zülfikari, “Rekabet ettiğimiz diğer kulüplerle mukayese ettiğimde, aynı derecede bir kaliteyi göremiyorum. Dolayısıyla bizim çok daha iyi yerlerde olacağımıza inanıyorum. Aykut hoca ve talebelerine yönetim olarak inanıyoruz” ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!