GeriSeyahat Biz şimdi de #mersinikesfet'meye gidiyoruz!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Biz şimdi de #mersinikesfet'meye gidiyoruz!

Biz şimdi de #mersinikesfet'meye gidiyoruz!

Siz 'Keşfet' projemizi çok sevdiniz biz de tam gaz devam ediyoruz. Yolculuğumuza Mayıs'ta Hatay'da başlamıştık, Eylül'de Aydın'ı keşfettik. Serinin üçüncüsü için Hürriyet, bu defa Mersin'in limon ve mandalina kokan sokaklarında olacak.

Yazarlarımız, yöneticilerimiz, TÜRSAB üyeleri, Mersin Büyükşehir Belediyesi'nden çok değerli konuklarımız ve Mersin gönüllüleriyle birlikte bugünden itibaren 3 gün boyunca şehirde gezmedik yer, tatmadık lezzet bırakmayacağız.

Hürriyet Gazetesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve TÜRSAB iş birliğiyle düzenlenen gezide 3 gün boyunca dinlenmeden şehrin güzelliklerini deneyimleyeceğiz. Mersin Kalesi'nden görkemli Akdeniz'i seyretmek, Cennet Cehennem çöküklerine hayran kalmak, St. Paul kuyusunu ziyaret etmek, Narlıkuyu'da barbunun tadına varmak, Pompeipolis Ören Yeri ve Kanlı Divane Antik Kenti'ni keşfetmek ve çok daha fazlası için, 23-24-25 Ekim tarihlerinde #mersinikesfet'mek için Hürriyet olarak oradayız.

'Mersin'i Keşfet' gezimizin bütün detaylarını takip etmek ve varsa önerileriniz bizimle hemen paylaşmak için #mersinikesfet ve #hurriyetilekesfet etiketlerinden faydalanabilirsiniz. Ayrıca aşağıdaki hesaplardan da gezinin ayrıntılarını an be an takip edebilirsiniz.

https://www.facebook.com/SeyahatHurriyet

https://twitter.com/HurriyetSeyahat

https://www.instagram.com/hurriyet_seyahat/

 

False