"Biz kendimize bakarız"

Güncelleme Tarihi:

Biz kendimize bakarız
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2011 18:22

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor da menajer Seyit İçgül, “Rakiplerimiz ister şampiyonluk, isterse kümede kalma mücadelesi versin, biz sahaya çıkıp oyunumuzu oynayacağız” dedi.

Seyit İçgül, Hasan Doğan Spor Tesisleri'ndeki antrenman sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, hafta sonu deplasmanda ligin alt sıralarından kurtulmaya çalışan Bucaspor ile oynayacakları zorlu maçın hazırlıklarını aralıksız sürdürdüklerini söyledi.

Uzun süredir sakat olan golcü futbolcularının Bucaspor karşılaşmasında yerini alacağını ve bunun mutluluğunu yaşadıklarını anlatan İçgül, şöyle konuştu:
“Bucaspor düşme hattındaki 3 takımdan birisi, bundan dolayı bizimle oynayacakları müsabakaya 'ölüm kalım maçı' gibi bakıyorlar. Son derece önemli maça çıkacağız. Rakiplerimiz ister şampiyonluk, isterse kümede kalma mücadelesi versin, biz sahaya çıkıp oyunumuzu oynayacağız. Ligi en iyi yerde bitirmenin hesaplarını yapıyoruz. Eksik oyuncularımız var, ancak Emenike aramıza döndü, bu bizi sevindiriyor.”

Takımın golcü futbolcusu Angelov ise Gaziantepspor maçındaki oyunlarını Bucaspor karşısında da oynarlarsa Bucaspor'u yeneceklerini söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!