Biz hapşuralım, sen çok yaşa Fernandes

Beşiktaş lige tutunmaya başladı.

Haberin Devamı

Rakip ligin yeni ekiplerinden Elazığspor.

Beşiktaş ilk yarı pozisyon üretmekte zorladı. Veli' nin 1-2 şut denemesi ve Fernandes' in direkte patlayan şutu ile ilk yarı tamamlandı.
Fanatik olmak, gerçekleri görmemek değildir. Bende fanatik bir Beşiktaş' lıyım. Ama doğruları söylemek ve yazmak zorundayım.
27. dakika da Sivok' un yapmış olduğu hareket net penaltı ve kırmızı karttı. Hakemin bu pozisyonu atlması son derece yanlıştı.

Hakem o pozisyonu atlamasaydı ne değişirdi bilemem ama Beşiktaş ikinci yarı adeta gövde gösterisinde bulundu. Bu kadar pres yapan, koşan ve pas yapan bir Beşiktaş' ı yılladır izlememiştim.
Elazığspor dün akşam sadece tribündeki taraftarın maçı izlediği gibi Beşiktaş' ı izlemekle yetindi. İki pas yaptıklarını görmedim.

Fernandes' in asistleriyle önce Necip, ardından Sivok ile Beşiktaş golleri buldu. Gecenin en başarılı ismi Hilbert' in attığı gollede maç 3-0 tamamladı. Beni skordan çok, oynanan oyun sevindirdi.
Necip, Hilbert ve Fernandes sonra derece iyi bir maç çıkardılar. Sosyal medyada bu hafta Fernandes hakkında birçok haber yazıldı ve çizildi. Fernandes gecelerde geziyor diye. Fernandes nerede gezerse gezsin, adam sahada da her yerde geziyor. Onu tutmaya 1-2 kişi yetmez. Küçük bir tabur belki ? Gününde Fernandes' i izlemek oldukça zevkli. " Biz hapşuralım, sen çok yaşa Fernandes"

Haberin Devamı

Gelelim tribünlere...
Sanki şampiyonlar ligi maçı var. Bilet fiyatlarına baktığınızda böyle düşünüyorsunuz. Kapalı neredeyse boş. Hiçbir zaman ben böyle bir kapalı görmedim. Ya bilet fiyatlarını protesto ettiler, ya da yönetim veya teknik heyeti. Yönetim ile taraftar barışmalı. Her zaman FEDA' yı taraftardan bekleyemezsiniz. Taşın altına biraz da siz elinizi sokun. Küstürürseniz sizler kaybedersiniz. Burası Beşiktaş. Sizler yolcu taraftar hancı. Biraz insaf edin. Hep dediğimiz gibi ; Bizler sosyete değil Halkın takımıyız..

Beşiktaş' tan bu sene bir taraftar olarak çok birşey beklediğimi söyleyemem. Bir başarı olursa da inanın şaşırmam. Benim tek istediğim bu güzel futboluna devam etmeleri ve istikrarı sağlamalarıdır. Daha gidecek çok yolumuz var ve bu yolda da çok fazla engellerle karşılacağız.

 

Yazarın Tüm Yazıları