Biz çocukken fuara bayılırdık çocuklarımız kaçmak istiyor

Haberin Devamı

İstanbul’dan gelen bir arkadaşım çocuklarına fuarı göstermek isteyince, oğlumla ben de takıldık peşlerine. Fuarın kalabalığını anlatmak mümkün değil. Herkes müthiş izansız yürüdüğünden insan seli arasında boğulacak gibi oluyorsunuz. Etrafı görmek pek mümkün değil. Zaten görülecek fazla birşey de gözüme çarpmadı maalesef. Hatta 15’inci dakikada oğlum ve diğer çocuklar çok sıkıldığından çıkmak durumunda kaldık. 
Oysa benim çocukluğumda fuara gitmeyi dörtgözle beklerdik. Benim için fuara gitmek yurtdışına gitmek gibiydi. Hayatımda ilk Hintli, Pakistanlı ve Çinliyi, bilgisayar çağının ilk ürünlerini, hatta uzay araçlarını bile görmüştüm fuarda. Hal böyle olunca da biz çocuklar fuara gitmek için can atardık. 

İştah kapatan yemek alanı
Fuarda, Hatay Antakya yöresine ait yemeklerin ve ürünlerin satıldığı bir yer yapılmış. İlk anda bu fikir hoşuma gitti, çünkü değişik mutfakları denemeye bayılırım. Hele ayağıma kadar gelmişse... Fakat yemeklerin satıldığı çadırların olduğu bölüme girdiğime gireceğime pişman oldum. Maalesef çok düzensiz ve özensiz görünüyordu herşey. Gerçi yemeklerin başında uzun kuyruklar vardı, ama meyilli zeminde yamuk duran plastik masa, sandalyeler, kirli, çamurlu yerler ve çöplerle iştahım kapandı zaten. Halbuki bu yemek alanı biraz daha düzenli, temiz ve ferah bir alana yapılsaydı, bizler de rahat rahat başka bir mutfağın leziz yemeklerini tadardık afiyetle... Fuar bu yıl kapandı, ama umuyorum yönetim önümüzdeki yıl tüm bunları dikkate alır ve İzmir‘‘in vizyonuna daha uygun bir fuar düzenlenir.

Haberin Devamı

SIRLARINIZI PAYLAÅžIN RAHATLAYIN
Siz de benim gibi sıkıntılarını kolay kolay başkalarıyla paylaşamayan, sır saklamaya çok önem verenlerdenseniz, sizi rahatlatacak bir önerim var bugün. İçinizde tutamadığınız sırlarınızı illa ki birilerine anlatmak zorunda değilsiniz, sizi dinleyecek sessiz bir dostunuz var artık; Sır Kadınlar. 

Biz çocukken fuara bayılırdık çocuklarımız kaçmak istiyor

Haberin Devamı

Kimlikleri sır, hayatları değil
Hepimizin hayatında sadece kendimize sakladığımız, hatta bazen kendimize bile  itiraf etmekte zorlandığımız sırlarımız yok mudur? Hani paylaşma ihtiyacı içinde derin kuyulara ve duvarlara anlattığımız sırlarımız. 
Bugün sizinle paylaşacağım sır; dertlerinize ve mutluluklarınıza ortak olacak bir sırdaş.
Yalnız değilsiniz, sadece  bir tık uzağınızda ve her an yanınızda.
Siz ona, o size sırdaÅŸ olacak sır kadınlar... Size yeni keÅŸfettiÄŸim bir web sitesinden bahsediyorum. www.sirkadinlar.comÂ
Sır Kadınlar, sadece isimleri ve fotoğrafları sır olan, ama hayatlarını tüm açıklığı ile paylaşan kadınların sitesi.
Sır Kadınlar, bir arkadaş sohbetinde anlatırcasına her gün sırdaş isimleriyle o gün yaşadıklarını, etkilendiklerini paylaşıyorlar. Onlar da eşleri ile mutlu oluyor, kavga ediyor... Çocuklarını hem çok seviyor, hem de çok yoruluyor. Yalnızlıktan şikayet ederek, yorulmadan aşkı arıyor. Bazen de kariyere takıp hayatı unutuyorlar. 
Erkek ya da kadın, herkes Sır Kadınlar’dan bir sırdaş edinebiliyor. Çünkü onlar da sizin bizim kadar gerçek. Aslında Sır Kadınlar; kendimize ayna tutmak, bizim gibi olan ya da olmayanların hayatına izinli röntgencilik yapmak gibi. 
Sürekli yazan yedi sır kadın var. İsimleri de ilginç; Bodoslama, Mahmure, Olgun Kadin, La Luna, Big Cat, Pery ve Bianca.... Çoğunluğu 30 yaş üstü, kimi boşanmış, kimi evli, kimi hiç evlenmemiş kariyer sahibi kadınlar. Sorunları, mutlulukları, üzüntüleri ve kızgınlıkları gerçek. Gerçek olduğu için samimi, sır kadın olarak yazdıkları için de olabildiğince şeffaf.

Haberin Devamı

Siz de Sır Kadın olabilirsiniz
Sırkadınlar interaktif bir site, yani siz de yazabilirsiniz. Varsa duvarlara anlatmak istediğiniz sırlarınız, sıkıntılarınız sirkadinlar@gmail.com‘a mail atarak Sır Kadınlar’a konuk olabiliyorsunuz. Sitenin yayın ilkelerine ve ahlaka aykırı bir içerik, hakaret içermediği sürece konuk odasında yayınlanıyor hikayeniz. E, bundan güzel deşarj mı olur?
www.sirkadinlar.com’da bulacaklarınız bununla kısıtlı değil. İsterseniz, G Noktası butonunu tıklayıp girişim ve gelişim ile ilgili öneriler, makaleler, ayrıca Arzu Nesneleri butonuna tıklayarak kadının olduğu yerde bakılacak bir vitrin olmalı mantığından hareketle seyahatten tekstile, kitaba kadar bir çok yeni trend anlatılıyor. Sitede ücretsiz ilan verebileceğiniz bir de ilan panosu mevcut.
Bence www.sirkadinlar.com da kendinize dair cok şey bulacaksınız.

Yazarın Tüm Yazıları