Bitlis’te PKK/KCK operasyonu: 12 gözaltı

Güncelleme Tarihi:

Bitlis’te PKK/KCK operasyonu: 12 gözaltı
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2017 12:30

Bitlis’te PKK/KCK operasyonu: 12 gözaltı

Haberin Devamı

Özcan ÇİRİŞ/ BİTLİS,(DHA)- BİTLİS Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından PKK/KCK'ya yönelik yapılan operasyonlarda, aralarında emekli bir polisin de blunduğu 12 şüpheli gözaltına alındı.
Bitlis Valiliği tarafından yapılan açıklamada, PKK/KCK terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik olarak sürdürülen çalışmalar kapsamında, Bitlis Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından eş zamanlı operasyon düzenlendiği belirtildi. Açıklamada şöyle denildi: 
"17 Mart 2017 tarihinde PKK/KCK terör örgütüne milis/işbirlikçilik faaliyetlerinde bulunmak, terör örgütü propagandası yapmak suçlaması ile, aralarında Tatvan HDP ilçe Başkanı, Bitlis İHD eski başkanı ve emekli bir polis memurunun da bulunduğu 13 şahsa yönelik 12 adrese Bitlis merkez, Tatvan, Güroymak ve Ahlat İlçelerinde eş zamanlı olarak operasyon düzenlendi. Operasyonda H.C., İ.C., M.K., T.N., E.Ö., C.T., M.R.A., K.A., M.T., M.Ö., E.K., M.S., yakalanarak gözaltına alınmış, haklarında adli tahkikata başlanılmıştır."

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!