Bitlis'te muhtarlarla huzur toplantısı yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Bitliste muhtarlarla huzur toplantısı yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2018 13:26

Bitlis'te muhtarlarla huzur toplantısı yapıldı

Haberin Devamı

Özcan ÇİRİŞ/BİTLİS,(DHA)-BİTLİS Emniyet Müdürlüğü halk ilişkilerini artırmak ve vatandaşların sorunlarını yerinde çözmek için başlattığı çalışmalar kapsamında mahalle muhtarlarıyla 'Huzur Toplantısı' yaptı.

Toplum Destekli Polis Şubesinin organize ettiği İl Emniyet Müdür Yardımcısı Erdal Akbıyık ve 13 merkez mahalle muhtarının katıldığı toplantı, polis merkezi toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda öncelikli hedefin asayiş sorunlarını çözmek olduğu belirtilirken, güvenlik hizmetlerine karşı toplumun katılım ve desteğini sağlamak, suçların oluşmasına neden olan ve güvenli yaşama etki eden olumsuz faktörlerin giderilmesi olduğu belirtilerek şöyle denildi:
“Toplantıda, Emniyet Müdürlüğünce halka sunulan güvenlik hizmetlerinin etkinliğini arttırmak, Mahalle muhtarlarının genel güvenlik ve asayiş konularına yönelik talep ve şikâyetleri dinlendi. Emniyet Müdürlüğümüzü ilgilendiren taleplerin değerlendirilerek imkânlar ölçüsünde en kısa sürede yerine getirileceğini, diğer kurumlarla ilgili talep ve şikâyetlerin ise ilgili kurumlara bildirileceği dile getirildi.”

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!