Bitlis'in yeni Valisi Ustaoğlu göreve başladı

Güncelleme Tarihi:

Bitlisin yeni Valisi Ustaoğlu göreve başladı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2017 17:37

Bitlis'in yeni Valisi Ustaoğlu göreve başladı

Haberin Devamı

Özcan ÇİRİŞ/BİTLİS,(DHA) - İÇİŞLERİ Bakanlığı valiler kararnamesi ile Bayburt Valiliği'nden Bitlis Valiliğine atanan İsmail Ustaoğlu kente gelerek görevine başladı.
Bitlis Valiliği önünde, Vali Yardımcıları Kamil Güzel, Murat Kütük, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Fuat Güney, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Gezer, kaymakamlar, kurum amirleri ve bazı Sivil Toplum Örgütü temsilcileri tarafından karşılanan Vali Ustaoğlu, Bitlis’in kadim bir şehir olduğunu belirterek, şöyle konuştu:
"Bitlisin güzel insanlarına hizmet edecek olmaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek isterim. Bu doğrultuda, her zaman vatandaşlarımızın arasında, özellikle devletin desteğine ve şefkatine daha çok ihtiyaç duyan kimsesiz, yetim çocuklarımız, biçare kadınlarımız, engellilerimiz ve yaşlı insanlarımızla bizleri daha çok bir arada göreceksiniz. Gelecek nesillere daha güzel ve yaşanabilir bir Bitlis bırakmak, eğitim, sağlık, turizm, gençlik ve spor, sosyal hizmetler, çevrenin korunması ve diğer tüm alanlarda ilimizi daha ileri taşımak öncelikli hedefimiz olacaktır. Özellikle ülkemizin içinden geçtiği hassas dönemde, vatanımızı ve milletimizi bölmeye çalışan başta PKK, FETÖ ve diğer bütün terör örgütleriyle bundan önce olduğu gibi bundan sonrada kahraman güvenlik güçlerimiz ve korucularımızla birlikte yan yana mücadelemizi aynı kararlıkla devam ettirme azim ve kararlığımız devam edecektir. Bitlis'i huzur şehri yapıncaya kadar mücadelelerimizden ödün vermeyeceğiz. Bu mücadelede en büyük desteği vatandaşlarımızdan alacağımızdan şüphem yoktur."
Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, daha sonra Kanun Hükmünde Kararname ile atandığı Bitlis Belediye Başkanlığını da ziyaret etti. Vali Ustaoğlu, her şeyin en güzeline ve en iyisine layık olan Bitlis halkına hizmet etme noktasında ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Vali Ustaoğlu daha sonra birim amirlerinden yapılan işlerle ilgili bilgiler aldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!