Bitlis’in yeni valisi Adilcevaz’a hayran kaldı

Güncelleme Tarihi:

Bitlis’in yeni valisi Adilcevaz’a hayran kaldı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2017 13:21

Bitlis’in yeni valisi Adilcevaz’a hayran kaldı

Haberin Devamı

Salih BEŞKARDEŞ/ADİLCEVAZ (Bitlis), (DHA) - BİTLİS’in yeni valisi İsmail Ustaoğlu, ailesiyle birlikte Adilcevaz’ı ziyaret etti. Vali Ustaoğlu, Adilcevaz’ın tarihi ve doğal güzellikleri karşısıda hayranlığını gizleyemedi.

Belediye Başkanı Necati Gürsoy’un davetlisi olarak ailesiyle birlikte Adilcevaz’a gelen Vali Ustaoğlu, ilçede bulunan Su-Kay tesisinin yanı sıra Adilcevaz Belediyesi tarafından çalışmaları yapılan Kıztaşı sahilinde incelemelerde bulundu. Daha sonra ilçede bulunan vali konağına geçen Ustaoğlu, buradan Adilcevaz manzarasını seyrederek Adilcevaz’ın tarihi ve doğal güzelliklerine hayran kaldığını söyledi.

Vali Ustaoğlu, Adilcevaz’ın ülkedeki en güzel yerleşim birimlerinden biri olduğunu belirterek, "Adilcevaz gerçekten çok güzel bir ilçe. Bu güzel ilçe ülkemizin en güzel yerlerinden biridir. Belediye başkanımızın ilçemize çok güzel çalışmalar yaptığını gördüm. İlçede turizm anlamında güzel hizmetler olacağı kanaatindeyim. İnşallah görevim süresince ilçemize güzel hizmetler yapmak için çaba sarf edeceğiz" dedi.

Belediye başkanı Necati Gürsoy ise, ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade ederek, "İlçemiz Süphan dağı eteklerinde Van Gölü’ne kıyısı olan yeşil ile mavinin harmanlaştığı bölgemizin en güzel ilçelerinden biridir. Aynı zamanda Selçuklu ve Osmanlı dönemine ait tarihi camiler ilçemizde bulunmaktadır. İlçemiz özellikle turizm ve tarihi özelliklerinin yanı sıra bölgemizin en huzurlu kentidir. İlçemiz devletine, milletine ve bayrağına bağlı olan bir Anadolu toprağıdır. Belediye başkanı olarak bu güzel ilçemizin gelişip ve kalkınabilmesi için canla başla çalışıyoruz. Bu güzel ilçemizin daha da gelişip kalkınabilmesi için sizlerin desteğine ihtiyacımız var"dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!