Bitlis’in ilk internet televizyon kanalı yayına başladı

Güncelleme Tarihi:

Bitlis’in ilk internet televizyon kanalı yayına başladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2017 16:58

Bitlis’in ilk internet televizyon kanalı yayına başladı

Haberin Devamı

Özcan ÇİRİŞ/BİTLİS, (DHA)- BİTLİS’in internet üzerinden yayın yapan ilk televiyon kanalı 'Kanalbitlis' düzenlenen programla yayın hayatına başladı.
Bitlis’in Tatvan İlçesinden faaliyetlerini yürütecek olan kentin internet televizyonu 'Kanalbitlis', düzenlenen açılış töreniyle yayına başladı. Açılışa, Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Ahlat Belediye Başkanı Mümtaz Çoban, Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) Başkan Yardımcısı Cengiz Şahin, Bitlis Gazeteciler Cemiyeti (BİGACEM) üyeleri, STK temsilcileri ve davetliler katıldı.
Kanalbitlis Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Enver Başkan, "Arkadaşlarımızın gayretleri ile bugün bu kanalın yayın hayatına başlamasını sağladık. Bizim buradaki en önemli amacımız bu kentin tanınması ve tanıtılmasına katkı sunmaktır. Bu anlamda da imkanlar dahilinde ilk olarak internet üzerinden yayın hayatına başlamış bulunuyoruz. Ancak 'Kanalbitlis' ailesi olarak bununla yetinmeyip uydu üzerinden ulusal bazda yayın yapmak için çalışma sürdüreceğiz. İnşallah bu hedefimize ulaşırsak ilimize ve hemşehrilerimize katkımız çok daha büyük olacaktır" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!