Bitlis Emniyet Müdürü İşlek'in veda ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Bitlis Emniyet Müdürü İşlekin veda ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2015 17:15

Haberin Devamı

BİTLİS (AA) - İçişleri Bakanlığı'nın kararnamesiyle Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alınan Bitlis Emniyet Müdürü Saim İşlek, esnaf ve vatandaşlara veda ziyaretinde bulundu.

Kent merkezindeki Nur Caddesi'nde esnaf ve vatandaşlarla vedalaşarak helallik isteyen İşlek, gazetecilere yaptığı açıklamada, görev süresince Bitlis'e layık olmaya çalıştığını söyledi.

Bitlis'te 1 yıldır görev yaptığını ancak geçen hafta yayımlanan kararnameyle Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alındığını ifade eden İşlek, şöyle konuştu:

"Burada görevimizi layıkıyla yerine getirmeye gayret gösterdim. Allah nasip ederse, görevimi çarşamba günü Bitlis Emniyet Müdürlüğüne yeni atanan arkadaşımıza teslim edeceğim. Görevimi doğru bir şekilde yerine getirmek için çok uğraştım. Kurum ve kuruluşlarla ahenk uyum içinde güzel çalışmalar yaptık. İnşallah Bitlis halkının teveccühüne mazhar olabilmişizdir. Tüm halkımızı sevgiyle kucaklıyorum ve haklarını helal ederlerse memnun olurum. Allah varlığımız, birliğimizi ve bütünlüğümüzü daim eylesin. Yeni gelen arkadaşımız göreve çok hızlı adapte olabilirse, başarılı çalışmalara imza atacaktır."

Haberin Devamı

İşlek, yarın da ilçelere giderek, veda ziyaretlerinde bulunacağını sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!