Bitkisel botox

Ebru-Deniz Akel kardeşler, önceki gün Nişantaşı’ndaki Akel’s Studio’da ’Yaza Merhaba’ partisi düzenledi.

Akel’s Studio’da bulunan mücevherci Karun Kıraç’ın da ’Karun 2006’ koleksiyonunun sergilendiği partide Akel kardeşler, botox’un bitkisel olarak yapılabilen biçimini güzellik merkezlerinde hizmete soktuklarını söylediler. Yeni markalarının ürünleriyle partide boy gösteren Akel kardeşler, bitkisel botoks’u da kendi üzerlerinde denediler. Akel kardeşlerin düzenlediği partiye Demet Akbağ, Emre Ergani, Tuana Büyükçınar, Didem Erol ve Gül Önen katıldı.

Yeni sevgili mi/images/100/0x0/55ea9c67f018fbb8f88b49c9

İlginç saç şekli ve giyim tarzı dikkat çeken Pelin Batu, geçtiğimiz akşam erkek arkadaşıyla Beyoğlu’ndaydı. Line bara giden sevgililer, objektifleri görünce birbirlerinden ayrıldılar.

Dönüş yok

Manken Nefise Karatay, eski sevgilisi Murat Varol’la barıştığı yönündeki haberlerinin asılsız olduğunu belirtti. Önceki gün Nişantaşı’nda alışveriş yaparken objektiflere takılan Karatay, "Murat ile barışmadık ve öyle bir şey sözkonusu bile olamaz" diyerek geriye dönüş yapmayacağının altını çizdi.

Ayça Barut’u evlendirdik

Kelebek editörü Ayça Barut, önceki gün İstanbul Üniversitesi Baltalimanı Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen bir törenle, hayatını borsacı Cenk Tanman’la birleştirdi. Çiftin nikah şahitliğini Gökçe-Göktuğ Ertuyun çifti yaptı. Damadın ağabeyi eski Galatasaraylı futbolcu Cüneyt Tanman ve Faruk Süren’in de arasında bulunduğu kalabalık davetli grubu, geç saatlere kadar eğlenceye devam etti. Yeni evli çift, önümüzdeki hafta balayı için İtalya’ya gidecek. Arkadaşımıza mutluluklar diliyoruz.
Yazarın Tüm Yazıları