Bisikletlilerden 15 Temmuz pedalı

Güncelleme Tarihi:

Bisikletlilerden 15 Temmuz pedalı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2017 14:51

Başkent’te bisikletliler, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde, şehit ve gaziler için pedalladı. Güvenpark’ta yola çıkan bizikletliler, turu Cebeci Askeri Şehitliği’nde sonlandırdı.

Haberin Devamı

Ankara Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği (ABİDOSD) tarafından düzenlenen bisiklet turu için çok sayıda bisikletli, Güvenpark’ta toplandı. Güvenpark Anıtı önünde fotoğraf çekildikten sonra tura başlayan bisikletlilerin ilk durağı Ulus oldu. Sırasıyla Zafer Anıtı, 1. Meclis ve 2. Meclis’i ziyaret eden bisikletliler, daha sonra Anıtkabir’e geçti.

Bisikletlilerden 15 Temmuz pedalı

Atatürk’ün mozolesini ziyaret eden bisikletliler turlarını, Cebeci Askeri Şehitliği’nde sonlandırdı. Kızıl-Kolej-Kurtuluş-Dikimevi güzergâhını kullanan bisikletlilere, vatandaşlar da alkışlarıyla destek verdi. ABİDOSD Başkanı Murat Yumrutaş şunları söyledi:

Haberin Devamı

Bisikletlilerden 15 Temmuz pedalı

MİLLETÇE MİNNETTARIZ

“Milletimiz, dünyaya örnek olacak şekilde darbenin karşısında durmuş ve engellenmiştir. Türkiye Cumhuriyeti’ni ve kurumlarını canı pahasına koruyan bu aziz millet, askeriyle, polisiyle, siviliyle her türlü övgü ve takdiri ziyadesiyle hak etmektedir. Bu uğurda canlarını veren şehitlerimize, milletçe minnettatız ve o kahramanlarımızı asla unutmayacağız. Başta ülkemizin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzurunda gelmiş geçmiş tüm şehit ve gazilerimizi andık. Hiçbir ideoloji veya siyasi görüş içermeyen etkinliğimizde yanımızda bulundurduğyumuz tek şey şanlı bayrağımız oldu.”

BAKMADAN GEÇME!