Bisiklet yollarının kapasitesi artıyor

Güncelleme Tarihi:

Bisiklet yollarının kapasitesi artıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2017 18:39

Bisiklet yollarının kapasitesi artıyor

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA Belediye Başkanı Vefa Salman, bisiklet yolları ile ilgili olarak yürütülen ‘Bisiklet Yolları Ana Planı’ hakkında Ulaşım Hizmetleri Müdürü Kaan Dumantepe’den bilgiler aldı. Sahada çalışmalar yapan ekipler, plan üzerine işledikleri çalışmayı Başkan Salman ile paylaştı.

Yalova Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde yürütülen çalışma ile bisiklet yollarının kapasitesi arttırılacak. Yapılan yeni planlama doğrultusunda sahada çalışma yapan uzman kadro cadde ve sokakları inceleyip yol genişlikleri ve fiziksel durumlarını etüt edip plan üzerine işlemeye başladılar.

Yapılan planlamanın son durumuyla ilgili olarak Ulaşım Hizmetleri Müdürü Kaan Dumantepe’den bilgiler alan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, “Kentimizin coğrafi yapısı bisiklet kullanımına çok uygun. Halkımızın, şehir içi trafiğinden etkilenmeden, standartlara uygun olarak yapılmış bisiklet yollarını kullanarak, güvenli bir sürüş yapabilecekleri bir çalışma yapmak istiyoruz. Bu doğrultuda arkadaşlarımız çalışmalara başladı. Mevcut yolların fiziki şartlarını iyileştirip ilave bisiklet kullanım alanları oluşturmak için bir çalışma yapıyoruz. Elde edilen verileri dijital ortamda bir araya getirip örtüştürdükten sonra uygulamayı hayata geçireceğiz” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!