ANKARA HABERLERİ

Biscotti üretim atölyesi açıldı

Haşim KILIÇ
08.07.2012 - 00:00Son Güncelleme :

23 yıl önce evlenerek Ankara’ya yerleşen Avusturyalı Diana Güven, “Diana’s Backhouse” isimli biscotti üretim atölyesi kurdu.

Haşim KILIÇ

ÇAYYOLU’nda hizmet veren biscotti üretim atölyesi “Diana’s Backhouse” düzenlenen kokteylle açıldı. Avusturyalı Diana Güven tarafından açılan atölyede, sadece biccotti üretiliyor. Diana Güven, atölyede pekmezli ve standart olmak üzere iki tür biscotti ürettiklerini söyledi. Esmer şeker, yoğurt, organik yumurtadan yapılan standart biscottilerin metabolizmayı hızlandırdığını belirten Güven, pekmezli çeşidin ise yağsız ve şekersiz olduğunu dile getirdi. Ailesinde herkesin fırıncılık yaptığını anlatan Güven, “Dedelerimin hepsi fırıncılık yaptı. Sadece babam heykeltıraş. Bu atölyeyi kendi ihtiyaçlarım doğrultusunda açtım. Tatlıyı çok seviyorum. Kilo yapmayan bir tatlı lazımdı ve bunu kendim üretmek istedim. Katkı maddelerine kesinlikle karşıyım. İlerde ekmek fırını açmak istiyorum” diye konuştu.

Etiketler:

Yasal Bilgilendirme

Hurriyet.com.tr’nin Ankara haberleri bölümünde, DHA’nın abonelerine gönderdiği Ankara haberleri otomatik olarak derlenmektedir. hurriyet.com.tr editörleri otomatik akış içinde Biscotti üretim atölyesi açıldı haberine editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajanslar sorumludur.



ANKARA NAMAZ VAKİTLERİ

05 Aralık 2017, Salı
  • İmsak
    06:02
  • Guneş
    07:48
  • Öğle
    12:50
  • İkindi
    15:16
  • Akşam
    17:31
  • Yatsı
    19:06
Sayfa Başı