Birlik Nakliyat Düzyurtspor, 8 futbolcuyla anlaştı

Güncelleme Tarihi:

Birlik Nakliyat Düzyurtspor, 8 futbolcuyla anlaştı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2015 13:31

Haberin Devamı

TRABZON (AA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Birlik Nakliyat Düzyurtspor, dış transferde 8 futbolcuyla anlaşma sağladı.

Karadeniz ekibi, Silivrispor’dan Mustafa Kaya, Kahramanmaraşspor’dan Erdinç Kedikli, 1461 Trabzon’dan Yetkin Demir, Arsinspor’dan Batınay Ak, Pazarspor’dan Hakan Macit, Tokatspor’dan Suat Mutlu, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’dan Yasin Elmas ile en son Sarıyer’de forma giyen Feridun Sungur ile sözleşme imzaladı.

Teknik direktör Ömer Ortakudaş, ligin ilk yarısını beklemedikleri bir sırada tamamladıklarını belirterek, "Kesinlikle Birlik Nakliyat Düzyurtspor’a yakışmayan bir yerdeyiz. Ligin ikinci yarısında çıkışa geçip, bulunduğumuz yerden hızla uzaklaşacağız. Yeni takviyelerimizle daha çok güçlendik. Ligin ikinci yarısı bizim için daha farklı olacak" dedi.

Haberin Devamı

İkinci yarı hazırlıklarının iyi gittiğini, futbolcularının hırsından memnun olduğunu belirten Ortakudaş, takımda hafif sakatlığı bulunan Halil İbrahim Cenik dışında bir eksik olmadığını sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!