Birleştirici İş Kadınları Ve İş Adamları Türk Cumhuriyetler Zirvesi Yapacak

Güncelleme Tarihi:

Birleştirici İş Kadınları Ve İş Adamları Türk Cumhuriyetler Zirvesi Yapacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2015 16:38

BİRLEŞTİRİCİ GENÇ İŞ KADINLARI VE İŞ ADAMLARI KONFEDERASYONU GENEL BAŞKANI ALPAY GÜREL ÖNÜMÜZDEKİ AYLARDA İSTANBUL'DA TÜRK CUMHURİYETLERİ EKONOMİ İSTİŞARE TOPLANTILARI YAPACAKLARINI AÇIKLADI.

Birleştirici Genç İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Alpay Gürel önümüzdeki aylarda İstanbul’da Türk Cumhuriyetleri ekonomi istişare toplantıları yapacaklarını açıkladı.
Birleştirici Genç İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Alpay Gürel önümüzdeki aylarda İstanbul’da Orta Asya Türk Cumhuriyetlerinden ekonomik sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla Türkiye Cumhuriyeti ile Türk Cumhuriyetleri arasındaki ithalatı ihracatı geliştirmeyi ve güçlendirmeyi amaçladıklarını ifade etti. Gürel, Türk Cumhuriyetleri ekonomi istişare toplantısı yapacaklarını açıkladı.
Alpay Gürel, Birleştirici Genç İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu olarak Türk Cumhuriyetlerine çok önem verdiklerini açıkladı. Alpay Gürel Birleştirici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu tarafından İstanbul’da yapılacağını ve Türk Cumhuriyetleri ekonomi istişare toplantısına katılacak devletleri de şöyle açıkladı:
"Türkmenistan, Özbekistan, Azerbaycan, Kırgızistan, Kazakistan."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!