Birkonfed Konfederasyonu "Birlik Ve Beraberlik Buluşması" Toplantısı Gerçekleşti

Güncelleme Tarihi:

Birkonfed Konfederasyonu Birlik Ve Beraberlik Buluşması Toplantısı Gerçekleşti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2015 14:13

M. MEHDİ EKER

Birleştirici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu’nun (BİRKONFED) İstanbul’da düzenlediği "Birlik ve Beraberlik Buluşması" toplantısına çok önemli isimler katıldı.
BİRKONFED Genel Başkanı Osman Ünsal başkanlığında düzenlenen toplantıya eski Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı, İstanbul Milletvekili adayı M. Mehdi Eker katıldı. Ayrıca İstanbul’un birçok sivil toplum kuruluşları ve iş dünyasının önemli isimleri de toplantıda hazır bulundu. BİRKONFED Genel Başkanı Osman Ünsal son günlerde yaşanan terör olayları ve ekonomik istikrarsızlıkla alakalı iş dünyasına ve sivil toplum kuruluşlarına birlik ve beraberlik mesajı verdi. BİRKONFED Genel Başkanı Osman Ünsal ekonomik sıkıntıların daha da büyümemesi için 1 Kasım seçimlerinin oldukça önemli olduğunu söyledi.
M. Mehdi Eker, "Sivil toplum kuruluşlarının Türkiye siyasetindeki önemini belirterek 1 Kasım seçimlerinde sizlerden alacağımız destekle Yeni Türkiye yolunda emin adımlarla ilerleyerek, hizmetlerimizi daha ileri noktalara taşıyacağız" dedi.
BİRKONFED Konfederasyonu Yurtdışında önemli işler yapan "Uluslararası Diplomatlar Birliği" ile Ticari İşbirliği Protokolü imzaladı. Uluslararası Diplomatlar Birliği Türkiye Başkanı Ferhat Bozçelik yaptığı konuşmada, ”BİRKONFED ile yaptığımız ticari anlaşma ülkemize çok önemli istihdamlar sağlayacak, Türkiye’nin Avrupa’daki ticari ve siyasi dengelerine olumlu yansımalarda bulunacaktır.” dedi.
BİRKONFED ile Uluslararası Diplomatlar Birliği arasında yapılan Ticari İşbirliği Anlaşması karşılıklı olarak imzalandı. İmza töreninde eski Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı M. Mehdi Eker kısa bir açıklama yaptı. Yapılan anlaşmanın ülkemize ve her iki kuruluş adına hayırlı olmasını dileyerek BİRKONFED yönetimine başarıların devamını diledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!