Birinciliğim Anzak halkına armağan olsun

Güncelleme Tarihi:

Birinciliğim Anzak halkına armağan olsun
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2012 00:58

48.’si düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun 4. etabını Robabank’tan Avustralyalı bisikletçi Mark Renshaw kazandı.

Haberin Devamı

48. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun dördüncü gününde Fethiye-Marmaris etabını Rabobank’tan Mark Renshaw 3 saat 14 dakika 2 saniyelik derecesiyle kazandı. İkinci tekerlek farkı ile GreenEdge’den Harley Matthew Goss oldu. Birinci olan Avustralyalı Renshaw, “Bugün çok özel bir gün. Avustralya’da Anzak günü. Birinciliğimi Anzak halkına armağan ediyorum” dedi.

Sıcaklık olumsuz etkiledi

Genel Ferdi Klasman birinciliğine yükselen Konya Torku Şekerspor’un Bulgar bisikletçisi İvalio Gabrovski Marmaris-Turgutreis etabında da Turkuaz mayoyu giyecek. Öte yandan ilk üç etaba nazaran bugün koşulan Fethiye-Marmaris etabında sıcak, bisikletçilerin en büyük dezavantajı oldu. Bisikletçiler, sıcağa karşı bol sıvı tüketerek önlem aldı. Ege ve Akdeniz’de ölçülen en yüksek sıcaklık 25-26 derece olmasına rağmen, asfalt üzerinde sıcaklık 29 dereceyi gördü.

Haberin Devamı

Gabrovski Londra 2012’de

48. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun 3. etabı Antalya-Elmalı’da Konya Torku Şekerspor’lu Ivailo Gabrovski birinci oldu. Gabrovski, Kraliçe Etabı’nı kazanarak Türkiye’yi gururlandırdı ve tur tarihinin ilk kategori-1 tırmanışlı finiş etabını ilk sırada tamamladı. Gabrovski bu zaferle genel sıralamada liderliğe yükselerek Turkuaz mayoyu giydi. Konya Torku Şekersporlu Ivailo Gabrovski Türkiye adına 2012 Londra Olimpiyatları’nda yarışabilmeyi de garantiledi.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!