Birinci’ye röportaj verdi

Ebru şallı, modacı Seval Birinci’nin bir dergi için hazırladığı moda sayfasına konuk oldu.

Haberin Devamı

Dergiye verdiği röportajda mankenlik dönemindeki birikimlerini ve moda sektöründeki tecrübelerini anlatan şallı, Birinci ile özel bir de fotoğraf çekimi gerçekleştirdi.

Çiftlikte yılbaşı

Manken Özge Ulusoy, önceki gün sevgilisi ılker ınanoğlu ile birlikte yeni yıl alışverişine çıktı. ıstinye Park’a giden çift, yeni yılı arkadaşlarının çiftliğinde karşılayacaklarını, bu nedenle de arkadaşlarına hediye aldıklarını söyledi.

Milli binicinin kızıyla nişanlandı

Erol-Tilda Tezman çiftinin küçük oğlu Selim Tezman, milli binici Fevzi Atabek ve Ayşen Atabek çiftinin kızları Sibel Atabek ile nişanlandı. Önceki gece Park şamdan’da, aile dostlarının katılımıyla gerçekleştirilen törene Selim Bey’in ağabeyi Ralph Tezman’ın yanı sıra arkadaşları Mehmet Mutlu ve Moris Kohen, Yağmur Ünal ve sevgilisi Kerim Yardımcı, Cem Hakko ve sevgilisi Ronit Gülcan da katıldı. Nişan töreninin gizli kalmasını istediklerini, fakat bunda başarılı olamadıklarını itiraf eden Selim Tezman, düğün için ise ağabeyi Ralph’in evlenmesini bekleyeceklerini söyledi.

Sirke hücum

Haberin Devamı

ıstanbul’un gözde eğlence mekânı Cahide, önceki gece Küçükçiftlik Parkı’ndaki sirkte konuklarını eğlendirdi. Birbirinden renkli şovların sergilendiği davete Fatih Ürek, Nur Yerlitaş, Ali Ağaoğlu ve sevgilisi Petek Ertüre, Korkmaz Yiğit, Ezra ve Tuba Çetin kardeşler, Leyla Alaton gibi tanınmış isimler katıldı.

Kızı ısviçre’den geldi

Ela Soysal’ın ısviçre’de yaşayan kızı Elhan Koşar, yeni yılı annesiyle karşılamak için önceki gün ıstanbul’a geldi. Ela Hanım, yılbaşı gecesi önce eşi Ogan Soysal ve kızıyla ıstinye Park’taki Borsa Restoran’da gerçekleşecek partiye katılacaklarını, ardından da yemek için Ulus 29’a geçeceklerini söyledi.

70’lerden 2010’a

Akaretler’deki Der Die Das, 2010 yılına “Voyage 2010” partisi ile giriyor. Yarın akşam özel bir kokteylle başlayacak parti, DJ Kiwi’nin performansıyla renklenecek. Partinin misafirleri, DJ Kiwi’nin 1970’lerden başlayıp 2010’a kadar gelen en hit parçalardan oluşan repertuvarıyla yeni yılı karşılayacak.

4. yıla özel

Haberin Devamı

Dördüncü yılını kutlayan Bebek’teki Lulu’s Cafe, 15 Ocak’a kadar en çok harcama yapan bir müşterisine Uludağ’daki Le Chalet Hotel’de çift kişilik tatil hediye edecek. Mekânın sahibi Aslı Saçar, “Lulu’s, yeni yaşına yeni mönüsüyle oldukça iddialı girdi. Dördüncü yıl kutlamalarımız nedeniyle bir ay boyunca misafirlerimize sürpriz aktiviteler ve indirimler sunacağız” diyor.

‘şoray’ın gençliğini oyna’ diyorlar

Adını Barış Manço’nun oğlu Doğukan Manço ile yaşadığı aşkla duyuran Iraz Gökçeören, geçtiğimiz yaz Star TV’de yayınlanan Fear Factor adlı yarışma ile izleyici karşısına çıkmıştı. Türkan şoray’a benzetildiğini söyleyen Iraz Hanım, ünlü sanatçının gençliğini oynaması için yönetmenlerden teklif aldığını söyledi...

Yazarın Tüm Yazıları