Birinci oldu

Sinem Erülgen, geçtiğimiz hafta Antalya’da düzenlenen Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası’nda PRO-AM kategorisinde birinci oldu.

Erulgen, Türkiye’de ilk defa düzenlenen böyle bir turnuvada birçok usta ismi arkasında bırakarak birincilik kazanmasının kendisini gururlandırdığını söyledi.

Bağış yarışı

Türk Kalp Vakfı tarafından Ahu Kerimoğlu Aysal’ın ev sahipliğinde, geçtiğimiz gece Hotel Les Ottomans’da düzenlenen gecede elitlerimiz bağış yarışına girdi. Ünlü tasarımcı Sevan Bıçakçı’nın hat yazısı ile "İyi Kalpli Ol" yazan bir yüzüğünü, açık artırma sonucu Cem Ofset firması sahibi Oktay Duran satın aldı. Duran, yüzüğü tekrar vakfa bağışladı. Türkan Sabancı’nın bağışladığı pırlanta kolyeyi Yaşar Aşçıoğlu, Bee Goddess Ece Şirin’in tasarımı pırlanta kolyeyi Beste Durmuş, Karun Mücevherat’ın bağışı pırlanta broşla Zeki Ata bağışı kolye ve bileziği Eşref Cerrahoğlu, Bedestende Antikacı Aret Sar’ın zümrüt ve elmaslı broşunu ise Nihal Cansun satın aldı. Hotel Les Ottomans’daki geceye, Türkan Sabancı, Günnar Çapa, Dursun Özbek, Tezcan Yaramancı, Belma Simavi, Yılmaz Uslu, Kemal- Feryal Gülman, Mehmet- Nihal Cansun, Sema Çelebi, Yaşar Aşçıoğlu, Hale Dicleli, Serap-Nevres Ülgen, Ela Koşar, Fulya-Eşref Cerrahoğlu gibi birçok seçkin konuk katıldı. Konuklar İlham Gencer’in muhteşem müziği eşliğinde dans etti.

Heyecan başlıyor

Shop&Miles Bosphorus Cup yarın başlayacak, 24 Mayıs Cumartesi İstanbul Boğazı etabı ile devam edecek organizasyon, aynı gün Reina’da düzenlenecek davetle renklenecek. Cemiyet hayatının önemli isimlerinin davetli olduğu partinin ev sahipliğini, Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Elvan Bilge yapacak. Reina’da sergilenen ve Can Yalman’ın tasarladığı "Gümüş Kupa" ise 25 Mayıs’ta Caddebostan etabının ardından, Marmara Yelken Kulübü’nde düzenlenecek ödül töreni ile sahibini bulacak.

Cerrahlar’ın Sapanca kaçamağı

İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, 19 Mayıs tatilini fırsat bilip eşi Hülya Hanım, kızları Merve ve Zeynep Gözde’yle Sapanca’ya gitti. Güral Sapanca Otel’de kalan Cerrahlar, havanın da güzel olmasını fırsat bilip güneşin ve tatilin tadını çıkardı. Sapanca’da Kırkpınar Köyü’nde ormanla çevrili ve göl manzaralı otelde eşi ve kızlarıyla vakit geçiren Cerrah, otelin düzenlediği 19 Mayıs Balosu’nda da kızlarıyla dans etti.

Şeref misafiri Rahmi Koç

Ertekin 79. yaşını yarın Kalamış Marina’da sahibi olduğu restoranda kutlayacak. Rahmi Koç, Ertekin’in doğum günü kutlamasının her zaman olduğu gibi şeref misafiri. Yılların deneyimli işletmecisi Ertekin’i, dostları Rüksan-Mehmet Ürgüplü, Kezban Biraniş, Güler Yiğit de bu mutlu gününde yalnız bırakmayacak.

Minik kızlar kortta kapıştı

Sony Ericsson WTA Tour İstanbul Kupası’na katılan sporcular, Tekstilkent Arena’da kozlarını paylaşırken, minik kızlar da kurulan küçük kortta kapıştı. ENKA, Taç Spor, TED ve Kemer Kulüpler’nin altyapısında oynayan, yaşları 8-10 arası kızların katıldığı kupa, tüm tenis karşılaşmalarında olduğu gibi, top içerideydi, dışarıdaydı tartışmalarına da sahne oldu.

Sarıgül’den destek

Moda tasarımcıları Cengiz Abazoğlu, Bahar Korçan, Hatice Gökçe, Ezra ve Tuba Çetin’in, konsept tasarımcısı Sedef Çalarkan’ın "Kotex Gece Kadınları" projesi için tasarladıkları ve 10 gün süreyle Abdi İpekçi Caddesi’nde sergilenmekte olan kıyafetleri, 16 Mayıs tarihinden itibaren GittiGidiyor sitesinde açık artırmayla satışa sunuldu. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün de destek verdiği projeden elde edilecek gelir, kadınların eğitimi için kullanılacak.

Hillside’da hafta sonu

19 Mayıs tatilini eğlenerek geçirmek isteyen genç simalar, uzun hafta sonlarının adresi Hillside Su’daydı. Hem İstanbul’dan hem de yurtdışından gelen misafirlerin biraraya geldikleri Hillside Su’da özel aktiviteler ve sürprizlerle dolu bir hafta sonu yaşandı. Gündüzleri plaj ve havuz keyfi ile güneşin tadını doyasıya çıkaran misafirler, akşamları ise en hit müzikler, çok özel organizasyonlar ve sıra dışı partilerle eğlendi.

Chocolate Sortie’de

Türk damak tadına uygun İtalyan ağırlıklı mutfağında 100’ün üzerinde yemek çeşidiyle hizmet veren Chocolate, Sortie içinde açıldı. Her gün saat 18.00’de açılan akşamüstü barıyla iş çıkışında hizmet vermeye başlayan mekanda, akşamları eğlence hızı artıyor.
Yazarın Tüm Yazıları