Birim amirlerine bisiklet

Güncelleme Tarihi:

Birim amirlerine bisiklet
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2017 15:28

Birim amirlerine bisiklet

Haberin Devamı

 

GAZİPAŞA, (DHA) - GAZİPAŞA Belediye Başkanı Adil Çelik, 8 birim amiri ve 2 belediye başkan yardımcısına bisiklet verdi. Başkan Çelik, "Bundan sonra işlerinizi bisiklete binerek takip edeceksiniz. Uzak mesafeler hariç arabaya binmeyeceksiniz" talimatı verdi.

Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik belediye önünde birin amirleri ve belediye başkan yardımcılarına bisikletlerini teslim etti. Bisikletleri dağıttıktan sonra açıklama yapan Başkan Çelik, "Gazipaşa'mız 12 ay bisiklete binmeye uygun havaya sahip. Çok güzel bisiklet yolları yaptık. Bizim örnek olmamız, bisikleti sevdirmemiz ve ekonomi yapmamız lazım. Bu bisikletler belediyemize ait. Kullanım hakkı onların oldu. Bundan sonra birim amirlerinin makam aracı bu bisikletler. Çok uzak mesafeler hariç artık araç kullanmayacaklar. Bunun sıkı takipçisi olacağım. Gazipaşa halkına bisiklet bilincini aşılayacağız. Yaptıklarımızdan sonra ilçede bisiklet kullanımı çok arttı. Bu anlamda bir ilk oldu" dedi.

Gazipaşa Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Ahmet Yüce, Başkan Çelik'in başlattığı projenin çok yerinde olduğunu belirterek, "Hem sağlık hem ekonomi açısından çok güzel bir proje. İşe gidip gelirken bisikletle gidip geleceğiz. İşlerimizi bununla takip edeceğiz. Başkanımıza teşekkür ederim" diye konuştu.

Bisikletini alan Park ve Bahçeler Müdürü Tugay Özarslan da "Çalışmalarımızın daha yakından takibi anlamında, çağın gerektirdiği bisiklet alışkanlığını kazanmak için doğru bir çalışma. Biz de bundan sonra işlerimizi bisikletle takip edeceğiz" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!