Biri söylesin...

Biri, kadınlara...

İncecik bir bedene ve ne olursa olsun bir erkeğe sahip olmanın dışında bir amaçları yoksa 50’lerinde "eşekten düşmüş karpuz"a dönebileceklerini söylesin!

Haberin Devamı

*

Biri, erkeklere...

Kadınların sadece "penisdeğer" değil, saygıdeğer de olduğunu söylesin!

*

Biri, genç kızlara...

Gazetelerde, dergilerde gördükleri mankenlerin, varla yok arası kıyafetleri sadece fotoğraf çektirirken giydiklerini, o kıyafetlerle sokakta gezmediklerini ve de gezilmeyeceğini söylesin!

*

Biri, bana...

Bir "tık"la önüne dünya serilen birinin nasıl olup da hálá etrafındaki üç kişiyle, küçücük bir alan içinde itişip kakıştığını söylesin!

*

Biri, bize...

Türkiye’nin güzel bir ülke, Türklerin de iyisiyle kötüsüyle, eksiğiyle fazlasıyla normal insanlar olduğunu; bundan ötesine inanmanın kendini Atatürk, Napolyon, peygamber vs. zannetmek şeklinde ortaya çıkan akıl hastalığına gireceğini söylesin!

*

Biri, sahtekárlara...

Deniz fenerlerinin şiirsel olduğunu düşünen, üstüne hikáyeler yazan, filmler, fotoğraflar çekenlerin "deniz feneri" adının "suiistimal", "vurgun", "dolandırıcılık" gibi sözcüklerle aynı cümlede yer almasına sebep olanlara fazladan bir lanet daha okuduğunu söylesin!

*

Biri, Başbakan’a...

Evet, dediği gibi "koskoca başbakan" olduğunu, işte tam da bu nedenle hiçbir vatandaşıyla ne olursa olsun kavga etmemesi gerektiğini söylesin!

*

Biri, Muzaffer Kuşhan’a...

Nihayetinde o klinikte bir korku filmi çekmeye mi niyetli olduğunu sorsun!

*

Biri, Deniz Baykal’a...

"Her parti bir gün iktidarı tadacaktır" desin, bu sefahatin sonsuza kadar sürmeyeceğini söylesin!

MIŞ MUŞ

ÆAmerikalılar pastırmalı votka yapmışlar.Herhalde hastaya ikrah gelmesi umuduyla alkol tedavisinde kullanacaklar!

ÆKazılarda ortaya çıkan "Bin yılın aşıkları" diye dünyaya tanıtılan, birbirine sarılmış iskeletlerin ikisinin de erkek olduğu anlaşılmış.Bunda bile gecikmişiz... Bize gelişi ancak Zeki Müren’le oldu!

ÆErkeğin lüks otomobilinin kadının seks dürtülerini artırdığı kanıtlanmış.Tevekkeli fabrikatörün kızı fakir ama gururlu gençle onca aşka rağmen bir türlü öpüşmezdi bile!..

ÆAraştırmaya göre, muhtemel sevgili adayına "Senden hoşlanıyorum" diyen kişi, karşıdakinin gözüne daha cazip geliyormuş.Biz ona kısaca "Sev beni, seveyim seni" diyoruz.

Yazarın Tüm Yazıları