Birazcık yanmış

Yaz kış bronz teniyle fotoğraflanan Eda Taşpınar’ı geçtiğimiz ay Bodrum’daki Maça Kızı Otel’in yaza merhaba davetinde görmüştüm.

Haberin Devamı

Ancak Taşpınar, kendisiyle özdeşleşen şezlongunda güneşlenmek yerine, günlük kıyafetleriyle gölgede oturmayı tercih etmişti. Öğrendiğime göre yeteri kadar bronzlaşmadığı için bikini ile dolaşmayan Taşpınar için yaz şimdi başlamış. Twitter’daki hesabına yanık teniyle fotoğrafını koyan Taşpınar, “Sanırım birazcık yandım. Benim için sezon şimdi açılmıştır” diye not düşerek sezonu açtığını müjdeledi.

Mezuniyet sevinci

Sabancı Üniversitesi, 2011-2012 akademik yılında üniversitenin Tuzla’daki kampüsünde düzenlenen Mezuniyet Töreni’yle, toplam 602 öğrenciye diplomasını verdi. Sabancı Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı da törene katıldı ve öğrencilerin mutluluğuna ortak oldu.

8. yıla sürpriz kutlama

Uzun yıllar görev yaptıkları Vakko ve Alarko Grubu’ndaki başarılı çalışmalarıyla adlarından söz ettiren Berna Sağlam ile Fem Güçlütürk, sekiz yıl önce bir araya gelerek iletişim ve marka yönetimi hizmetleri veren Bernaylafem adlı bir şirket kurmuştu. Marka iletişimi, marka gelişimi, marka oluşumu ve organizasyon yönetimiyle ilgili Türkiye’nin önemli firmalarına geniş kapsamlı hizmetler veren Bernaylafem, sekizinci yılını Nişantaşı’ndaki ofislerinde kutladı.

Haberin Devamı

Babasının küçük kızı

Eski manken Esra Eron, önceki gün kızı Alya ve eşi Murat Aşık ile birlikte Bebek’teydi. Eron, Lucca’da arkadaşlarıyla oturup sohbet etmeyi tercih ederken kızını babasına emanet etti. Alya babasının kucağından bir an olsun inmedi.

Havuz partisi

Yeşilköy’deki Renaissance Polat İstanbul Hotel’in her yıl geleneksel olarak düzenlediği “Yaza Merhaba Daveti” otelin havuzbaşında yapıldı. Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat, Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Songül Sel, Adnan Polat ve Murat Polat’ın da aralarında olduğu Polat Ailesi’nin ev sahipliği yaptığı davete birçok ünlü isim katıldı. Davet, DJ Suat Ateşdağlı’nın müzik performansı ve Atiye’nin şarkıları ile renklendi.

Boğaz eğlencesine denizden ulaşım

Havaların ısınması ve İstanbul Boğazı’nda gece hayatının renklenmesiyle birlikte, Chivas Knight Rider teknesi de hizmete girdi. 3. yılında gece hayatı müdavimlerinin vazgeçilmezi olan Chivas Knight Rider, müdavimlerini bu yaz da İstanbul gece hayatının en gözde eğlence adreslerine deniz yoluyla ulaştırıyor.

Haberin Devamı

Adres farklı eğlence aynı

Geçtiğimiz yaz Bodrum Gümbet’teki Bianca Otel içinde hizmet veren My Pavyon, bu yaz Türkbükü’ndeki yeni adresine taşındı. Erkan Selah ve Sibel Barış çiftinin sahibi olduğu Türkbükü Pashas içinde hizmete giren My Pavyon, ilk gecesinde Cenk Eren’in müdavimleri ile dolup taştı. İşletmeciliğini Ali Sayar ve Sabi Totah’ın yaptığı My Pavyon’da Tanyeli de danslarıyla konukları eğlendirdi.

Yazarın Tüm Yazıları