Bırak beni gideyim

Güncelleme Tarihi:

Bırak beni gideyim
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2012 17:08

Atletico Madrid oyuncusu Jose Antonio Reyes, İspanyol gazetelerinde çıkan demeçlerinde “Sevilla'ya gitmek istiyorum” dedi.

Marca ve As gazetelerine demeç veren Reyes, yeni teknik direktör Diego Simeone'ye, "Bırak beni Sevilla'ya gideyim" dediğini söyledi.

Ailesi Sevilla'da yaşayan Reyes, “Sevilla şu anda bana eve geri dönme fırsatı verdi. Şimdi masa üzerinde olan ve belki de gelecekte olmayacak bir fırsat. Bunun kariyerim için en iyisi olduğunu düşünüyorum, aklım başka yerde ve artık adım atma zamanı” ifadelerini kullandı.

İspanyol futbolcu, Atletico Madrid'de eski teknik direktör Manzano'nun kendisini kadro dışı bırakma kararına saygı duyduğunu, bunların futbolda olağan şeyler olduğunu, ve Atletico'dan ayrılmak isteme sebebinin bu olmadığını kaydetti.

Öte yandan Vicente Calderon Stadı'nda bugün yapılan antremanda Reyes'in adeta takımla vedalaştığı görüldü. Soyunma odasına giderken gazetecilere el sallayan Reyes, diğer takım arkadaşlarının hazır bulunmasına rağmen 2012 yılı takviminin tanıtımına da katılmadı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!