Bir yıllık ilişkide hayal kırıklığı

Funda Barın, sevgilisi Murat Polat ile bir yıldır aynı evi paylaşıyordu. Polat her fırsatta sevgilisini ne kadar sevdiğini ve ona değer verdiğini söylüyor, kimse bu ilişkinin biteceğini düşünmüyordu. Ama olan oldu, sevgililer kısa süre önce aldıkları bir kararla yollarını ayırdı.

Bir hafta önce Funda Barın’la ayrıldıklarını doğrulayan Murat Bey, ilişkinin bittiğini ama arkadaşlıklarının sürdüğünü söylüyor.

Halıyla uyumlu!

Geçtiğimiz pazar gecesi Kuruçeşme’deki Laila’da, Televole programının 500. program kutlaması vardı. Bu özel gecede ünlü sanatçılar, birbirinden şık ve seksi giysilerle boy gösterdi. Laila’nın sahibi Şefik Öztek’in sevgilisi Şebnem Özinal ile Türk sanat müziğinin divası Bülent Ersoy ise giydikleri kırmızı elbiseleriyle kırmızı halıların üzerinde yürürken ilginç bir görüntü oluşturdu.

Louis Vuitton tutkunu

NBA’deki temsilcimiz Mehmet Okur’un eşi Yeliz Hanım, evlendikten sonra sıkı bir Louis Vuitton meraklısı olmuş. Yeliz Okur tüm gün Nişantaşı’ndaki mağazadan çıkmıyormuş. Gardırobunu dünyanın deri çantada ve aksesuvarda en büyük markası Louis Vuitton’un modelleriyle doldurmuş Yeliz Okur. Önümüzdeki ay Amerika’ya gidecek olan çift, İstanbul’daki eşyalarını Ulus’taki evlerinde bırakacaklarmış.

Cesur Gönül

Gönül Yazar, yaşı 70’i aşmış olsa da giyim konusunda cesur seçimler yapmaktan vazgeçmiyor. Onu son olarak Laila’daki bir davette gördüm. Göğüs dekoltesi benim diyen genç sanatçılara taş çıkartacak kadar iddialıydı. Taş bebek lakaplı Yazar’ın bu cüretkar elbisesinden kimse gözlerini alamadı.

Nez küplere bindi

Seksi şarkıcı Nez’in son albümü bir türlü piyasaya çıkmak bilmiyor. Bu arada maddi kriz yaşadığı yolundaki haberler de kulaktan kulağa yayılıyor. Şimdilerde Nez’le ilgili bir iddia daha var. Söylenenlere göre, yaşamını sürdürdüğü İstinye’deki Seba Millenium Evleri’nin 500 milyonluk aylık aidatını ödeyemiyormuş aylardır. Bu yüzden de site yönetimi o ve onun gibi aidat ödemeyen kişilerin adlarını bir liste halinde giriş kapısına asmış. Bunu gören Nez öfkeden çılgına dönmüş. Plakçısıyla da son günlerde arası açıkmış.

Evlilik başka bahara kaldı

Milli basketbolcu Kerem Tunçeri, sevgilisiyle Kuruçeşme’deki Reina’da eğlendi. Geç vakitlere kadar içeride kalan sevgililer, alkol yarine meyve suyu ve alkolsüz kokteyl içmeyi tercih etti. Takım arkadaşları birer birer evlenir ya da evlilik hazırlıkları yaparken, onun ne zaman evleneceği de merak konusu oldu. Tunçeri bir dahaki bahara nikah masasına oturmayı planladıklarını söyleyip konuyu kapattı.

Patron olacak

Seray Sever’in on parmağında on marifet var. Bir bakıyorsunuz ekranda almış eline mikrofonu sunuculuk yapıyor, bir bakıyorsunuz bir dizide resepsiyonist olarak karşınıza çıkıyor. O da yetmiyor, tiyatro sahnelerinde ter döküyor. Sanat dünyasının hiperaktif ismi, şimdi de patroniçeliğe soyundu. Sever, önümüzdeki ay Etiler-Akatlar’da güzellik salonu açacak. Hemcinslerinin de görünümlerinden kendisi gibi memnun kalmalarını sağlayacak.

Mankeni yanında

Erkek modasına yön veren isimlerin başında gelen Faruk Saraç, müşterileriyle sağlam dostluklar kurmasını da biliyor. İmajına el attığı kişilerden biri de Kerem Alışık. İki yakın dost, Televole’nin 500. program kutlamasına da birlikte katıldı. Alışık’ın Laila’ya gelirken giymiş olduğu smokin Faruk Saraç imzası taşıyordu elbette. Tıpkı aynı gece orada bulunan Selçuk Ural ve Hakan Ural’ın smokinleri gibi...

Ukraynalı sevgili modası

Bir yıldır Ukraynalı sevgilisiyle aynı evi paylaşan Engin Koç, Antalya’daki tatilini bitirip İstanbul’a döndü. Döner dönmez The Ritz Carlton Oteli’ndeki bir defilede podyuma çıktı. Birkaç gün sonra da sevgilisiyle Laila’daki davete katıldı. Yanında Arrow gömleklerinin eski sahibi tekstilci işadamı Ümit Demirhisar ve üç yıldır aşk yaşadığı Ukraynalı sevgilisi vardı. Bu arada bir de detay ekleyeyim. Demirhisar, Osmanbey Samanyolu Sokak’taki mağazasında en yeni trendleri yansıttığı koleksiyonuyla hizmet veriyor.

Solar Beach’te flamenko

Akbank’ın kazançlı yaşam kartı Axess, flamenko müziğini dünyaya sevdiren grup Gipsy Kings’i İstanbullu müzikseverlerle buluşturuyor. Yaklaşık 7 yıl aradan sonra Axess’in desteğiyle tekrar İstanbul’a gelecek olan Gipsy Kings, 28 Ağustos akşamı Solar Beach’te konser verecek. Saat 18.00’de beach partiyle start alacak gece, 21.00’de başlayacak Gipsy Kings konseriyle devam edecek. Biletix’te plaj girişi+konser 55 milyon, yalnız konser 40 milyon liradan satılacak. Bilet fiyatları kapıda ise plaj girişi+konser 65 milyon, tek konser 50 milyon lira...
Yazarın Tüm Yazıları