Bir yıldır cinsel ilişkiye girmedim ama isterim

Güncelleme Tarihi:

Bir yıldır cinsel ilişkiye girmedim ama isterim
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2016 13:04

Hollandalı futbolcularla yaşadığı aşk ilişkileriyle ismini duyuran Sabia Boulahrouz, televizyonda bir yıldır cinsel ilişkiye girmediğini itiraf etti.

Haberin Devamı

ALMANYA'nın Hamburg kentinde yaşayan 37 yaşındaki Sabia Boulahrouz, Hollanda milli takımının yıldızı Rafael van der Vaart'tan ayrıldıktan sonra hiç ilişkisi olmadığını anlattı. Hollanda televizyonuna konuşan Sabia, 'En son ne zaman cinsel ilişkiye girdin' sorusuna “Bir yıl önce” cevabını verdi. Ardından “Ama seks yapmak isterim. Erkek arkadaşım yok. Son sevgilim Rafael'di” dedi. 

YENİ KOCASIYLA MAÇTA TANIŞTI
Hamburg'da doğan Sabia Engizek, 2001 yılında Labels Kontor-Records sahibi Jens Thele ile evlendi. Kocası Hamburg takımının fanatik taraftarı olduğu için eşiyle sık sık maçlara gitti. Burada Hamburg'un Hollanda milli takım futbolcusu Khalid ile tanıştı. Eşinden boşandı Khalid Boulahrouz ile 2006 yılında evlendi. Üç çocukları dünyaya geldi. İlki öldü, ikisi yaşıyor. Rafael van der Vaart milli takımdan arkadaşı olan Khalid Boulahrouz üzerinden Sabia ile tanışıyordu.

Haberin Devamı

ÇOK ELEŞTİRİLDİ
Ailece görüşüyorlardı. Sabia ile eşi 2013 yılında ayrıldı. Rafael'in Hamburg takımında futbol oynadığı sırada Sabia ile ilişkisi oldu. Basında büyük yankı uyandıran ilişki nedeniyle Sabia çok eleştirildi. Arkadaşı Sylvie van der Vaart'ın eşini elinden almakla suçlandı. Sabia, Rafael'den hamile kaldı. Ancak çocuğunu geçtiğimiz Aralık ayında düşürdü. İkili geçen yıl Rafael'in İspanya'ya transfer olmasından sonra ayrıldı. 

BAKMADAN GEÇME!