Bir yastıkta ömür projesi

Güncelleme Tarihi:

Bir yastıkta ömür projesi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2010 00:00

Kırıkkale Sosyal Hizmetler Müdürlüğünce hazırlanan “Bir Yastıkta Bir Ömür”, “Sosyal Hizmetler ve Emniyet El Ele” “Öpülesi Eller” ve “Umut Yıldızı” adlı projelerin tanıtımı yapıldı.

Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Tahir Aktaş Toplum Merkezi’ndeki törende konuşan Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve diğer sosyal içerikli kuruluşlarla ortaklaşa yapılan çalışmalarla sosyal riski azaltma konusunda ciddi adımlar atıldığını söyledi. Bu kapsamda her alandan, her yaş grubundan insanlara, ilgili hizmetlerin götürüldüğünü belirten Vali Güner, sunulan her projenin dikkate alındığını kaydetti.

Sosyal Hizmetler Genel Müdürlüğü Kadın ve Toplum Hizmetleri Daire Başkanı Gülşen Canpolat da kadın ve kadına uygulanan şiddet konusunda ciddi projeler geliştirerek bu konuda önemli mesafe aldıklarını bildirdi.

Canpolat, il müdürlüklerinin bu konuda ciddi çalışmalar sergilediğini belirterek, Kırıkkale İl Müdürlüğünün hazırladığı projelerin önemli olduğunu ifade etti. Müdürlük olarak bu hususta bugüne kadar kadına yönelik eğitim verildiğini ve önemli mesafe alındığını anlatan Canpolat, “Bundan sonra bu hususta erkeğe de eğitim verilecek” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!