GeriSeyahat Bir tıkla uçak bileti alma rehberi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Bir tıkla uçak bileti alma rehberi

Bir tıkla uçak bileti alma rehberi

Teknoloji artık seyahat hayatımızı da etkiliyor. İş temposundan dolayı bilet fiyatlarını ve uçuş saatlerini karşılaştıramıyor, bilet alacak vakit bulamıyorsanız online bilet satan siteler hizmetinizde. Online bilet alışverişi sayesinde hem bilet alma işlemini beş dakikada hallediyor, hem de bilet kaybetme, unutma, yırtma gibi sorunlardan kurtuluyorsunuz. Tek yapmanız gereken siteye üye olmak.

Bir de kredi kartınızın olması... Ayrıca sitelerden uçakların tarifelerinden son dakika değişikliklerine kadar pek çok bilgiye ulaşmak da mümkün... İşte online bilet rehberiniz...

www.thy.com.tr Sitenin ana sayfasında Türk Havayolları’ndan haberlere, duyurulara ve hızlı erişim linklerine ulaşılabiliyor. Online işlemler bölümünde online bilet, tarifeler ve kalkışlar konusunda pek çok bilgi bulunuyor. Online bilet bölümüne giriyor, nereden nereye, hangi tarifeyle, ne zaman gideceğinize karar veriyor ve biletinizi size uygun uçuşlardan birine online alabiliyorsunuz.

www.bilet.net Bu site online veya telefonla bilet alabileceğiniz noktalara ulaşmanızı sağlıyor. Ana sayfada yer alan uçak bileti, otobüs bileti, deniz ulaşımı ve etkinlik biletlerinden ihtiyacınız olana tıklıyorsunuz. Sonra ister internet üzerinden, ister telefonla bilet alabileceğiniz linklere yönlendiriliyorsunuz. Bu arada sitede bulunan haberler ve aktüel bölümlerinden seyahat haberleri alabiliyor, faydalı bilgiler bölümünde ise döviz kurlarından konsolosluk numaralarına kadar pek çok bilgiye ulaşabiliyorsunuz.

www.superbilet.com Bu siteden havayolu şirketlerinin özel indirimli uçak biletlerine ulaşılıyor. Karşınıza iki seçenek çıkıyor: Online ekonomik uçak bileti arama ve uçak bileti talebinizin seyahat acentelerine iletilmesi. Online ekonomik uçak bileti arama bölümündeki tüm bilgileri doldurduğunuzda karşınıza isteğinize uygun tüm uçuş ve fiyat seçenekleri çıkıyor. Alt bölümdeki "uçak bileti talebinizi acentelere iletmek" bölümünü doldurduğunuzda ise size uygun en ucuz uçak bileti seçeneklerine ulaşıyorsunuz.

www.sonfiyat.com Sitenin anasayfasında seyahatlerle ilgili yararlı ipuçları ve siteyi nasıl kullanacağınızı öğrenebilirsiniz. Uçak bölümüne girdiğinizde ise uçuş bilgilerinizi yazıyorsunuz ve karşınıza çıkan seçenekler arasından en uygun olanı seçiyorsunuz. Bu aşamadan sonra ister telefonla, ister internet üzerinden, kredi kartı numaranızı vererek biletinizi alabiliyorsunuz.

www.ucuzabilet.com Sitede yurtiçi, yurtdışı veya fırsat başlıklarından size uygun olanı seçip karşınıza çıkan sayfada soruların bulunduğu bilgi formunu dolduruyorsunuz. Sistem size uygun havayolu ve fiyat seçeneklerini önünüze seriyor. Seçiminizi yaptıktan biletinizi satın alabiliyorsunuz.

www.tatil.com Sitede yurtiçi, yurtdışı otellerden vizeye kadar ihtiyacınız olan tüm bilgiler var. Uçak bileti bölümüne girdiğinizde gerekli olan bilgilerle formu dolduruyor, "uçak bileti ara" butonuna basarak sizin için uygun olan seferleri öğrenebiliyorsunuz. Biletinizi online olarak alabiliyorsunuz.

www.superticket.net Sitenin ana sayfasında promosyonlar, otel rezervasyonu, araç kiralama, vize bilgileri ve uçak bileti gibi pek çok bilgi var. Uçak bileti bölümüne girdiğiniz zaman nereden nereye, ne zaman ve kaç kişi yolculuk yapacağınızı belirtiyorsunuz ve ara tuşuna basıyorsunuz. Karşınıza size uygun uçuş seferleri çıkıyor. Bunlar arasından size uygun olanı seçip online bilet alabiliyorsunuz.

www.flypgs.com Pegasus Havayolları’nın sitesinin ana sayfasında havaalanı bilgilerinden bagaj takibine kadar pek çok bilgiye ulaşılıyor. Sitenin online bilet bölüme girince nereden nereye, kaç kişi, gidiş dönüş tarihi gibi bilgileri giriyorsunuz. Sonra size uygun olan uçuşlardan birini seçip biletinizi satın alabiliyorsunuz.

www.flyair.com.tr Online rezervasyon için önce siteye üye oluyorsunuz. Daha sonra online rezervasyon bölümünden sizin için uygun olan uçuşu ister online, ister telefonla, kredi kartı numaranızı vererek satın alıyorsunuz.

www.atlasjet.com Sitenin anasayfasından iç uçuş tarifelerine, uçuş noktalarına ve online bilet bölümüne ulaşabiliyorsunuz. Online bilet bölümünde gereken bilgileri girdiğinizde size uygun olan uçuşa bilet alabiliyorsunuz. Ayrıca sitede online otel rezervasyonu yapmak da mümkün.

www.onurair.com.tr Sitenin ana sayfasında rezervasyon ve bilet satışı dışında, uçuş ve fiyat tarifelerini görebileceğiniz özel bir bölüm var. Siteye üye olduktan sonra destinasyon bilgilerinizi girip size uygun bileti internet üzerinden alabiliyorsunuz.

www.havalimani.com Atatürk, Esenboğa, Sabiha Gökçen ve Antalya havaalanlarındaki uçakların kalkış, iniş ve gecikmelerini öğrenebileğiniz bir site. Ayrıca sitenin alt kısmında havaalanlarından denizyollarına kadar pek çok önemli telefona ulaşabileceğiniz www.telefonlar.com adresine ulaşabiliyorsunuz.

www.gezinet.net Sitenin ana sayfasında popüler acenteler, hava durumu, vize bilgileri, pasaport başvurusu ve illerin tanıtımına kadar pek çok bilgiye ulaşabilirsiniz. Uçak bileti bölümüne girdiğinizde online bilet alabileceğiniz havayolu sitelerine ulaşabiliyorsunuz.

www.selfbilet.com Siteden otel rezervasyonları, vize işlemleri, yurtiçi, yurtdışı turlar ve bilet fiyatlarına kadar pek çok bilgiye ulaşmak mümkün. Hızlı uçak arama bölümünde gitmek istediğiniz yeri ve zamanını yazdığınızda karşınıza havayolu şirketlerinin en uygun uçuş seferleri çıkıyor. Bunlardan birini seçerek biletinizi online olarak alabiliyorsunuz.

www.enucuzu.com Site karşılaştırmalı uçak bileti, otel rezervasyonu ve araç kiralama olanağı sağlıyor. Ana sayfada yer alan kutulara bulunduğunuz ve gitmek istediğiniz şehri yazıp ara tuşuna basıyorsunuz. Karşınıza gitmek istediğiniz noktalara uçuş yapan havayolu şirketlerinin fiyat listeleri çıkıyor. Burada karşılaştırma yaparak size en uygun uçuşu seçip, biletinizi online olarak alabiliyorsunuz.

Hakan GENCE
False