Bir telaş, pür telaş

Çerkes Karadağ’ın “Beyoğlu: bir telaş... pür telaş” adlı sergisi 25 Kasım’a kadar Nişantaşı’ndaki tarihi Damat Tween ADV Mağazası’nın 6. ve 7. katlarında yer alan Artgalerim Nişantaşı Sanat Galerisi’nde gezilebilir.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz ucma akşamı açılışı gerçekleştirilen serginin ev sahipliğini, Çerkes Karadağ, Artgalerim Nişantaşı Sanat Galerisi ve ORKA Group üstlendi.

Klasik müzik gecesi

Konuk Şef Yoel Levi yönetimindeki Tekfen Filarmoni Orkestrası, son dönemde adından övgü ile söz ettiren Rus piyanist Denis Kozhukhin ile 1500’ü aşkın klasik müziksevere Lütfü Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda muhteşem bir gece yaşattı. Deneyimli bir şef ile genç bir yeteneği aynı sahnede buluşturan konserin programı da zengindi. Ferit Tüzün’ün Türk Kapriçyosu ile başlayan konser, Rahmaniov’un 2 no’lu Piyano Konçertosu ile devam etti. Klasik müzik severler, Çaykovski’nin Slav Marşı, Haçaturyan’ın Gayane Süiti ve Borodin’in Poloveç Dansları gibi usta bestecilerin renkli eserlerinin yorumlandığı konserin ardından orkestrayı uzun uzun alkışladı.

Haberin Devamı

Final İstanbul’da oldu

Türkiye’nin ilk ve tek Blues festivali Efes Pilsen Blues Festival, 2010 yılı konserlerini İstanbul’da coşkulu finalle gerçekleştirdi. Festivalin bu yılki konuklarından Kenny Neal kısa bir süre önce 7 dalda Grammy’e aday gösterildi. Festivali renklendiren diğer isimler ise etkileyici performanslarıyla Mitch Woods & His Rocket 88s ve Samuel James oldu.

Meyhane zamanı

Yeni albümü için gün sayan Zerrin Özer, önceki akşam sevgilisi Burçin Üçüncüoğlu ve yakın arkadaşı Cemil İpekçi’nin de aralarında bulunduğu arkadaş grubuyla birlikte Beyoğlu’nda bulunan Gamsız Meyhanesi’ndeydi. Yeni imajını albüm çıkış gününe saklayan Zerrin Özer, iddalı konuşarak, “Bu yaza damgamı vuracağım” dedi.

Oğluyla alışveriş yaptı

İşadamı Ömer Abacı’nın eşi Aslıhan Abacı, ilk evliliğinden olan oğlu Sarap Kanatlı ile birlikte Astoria’daydı. Oğlu ile bol bol alışveriş yapan Aslıhan Hanım dana sonra Sarap ile birlikte sinemaya gitti.

Bayramda yeni şarkılar

Şef Behzat Gerçeker yönetimindeki Enbe Orkestrası, bayramın ilk günü, Antalya Rixos Premium Belek’te sahneye çıkacak. Tatilcilere müzik ziyafeti sunacak olan orkestra, aralık ayında çıkaracakları yeni albümdeki süpriz şarkıları da ilk kez seslendirecek.

İmza yağdı

Haberin Devamı

Doğa Derneği’nin “Hasankeyf Yok Olmasın” kampanyası için bir araya gelen ünlüler kampanyaya 6 günde 6 bin imzanın gelmesini sağladı. Tarkan, Sezen Aksu, Yıldız Kenter, Kibariye ve Şivan Perver’in bilbordlardan yaptığı çağrıyla imza sayısı 78 bini buldu. Ilısu Barajı’nın durdurulmasını ve Hasankeyf’in de içinde bulunduğu Dicle Vadisi’nin UNESCO Dünya Miras Alanı ilan edilmesini talep eden imza kampanyasına her hafta yeni bir ünlü katılarak destek verecek.

Yazarın Tüm Yazıları