Bir şok da Chedjou'ya

Güncelleme Tarihi:

Bir şok da Chedjouya
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2014 13:27

Galatasaraylı Aurelien Chedjou'nun, Eskişehirspor maçında Felipe Melo'ya kırmızı kart gösteren hakem Ali Palabıyık'a 'f... off' dediği iddia edildi.

Haberin Devamı

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; bu sezon Süper Lig'e damga vuran 'F... off' polemiği yeniden alevlenecek gibi...

Hatırlanacağı üzere Beşiktaşlı Gökhan Töre, Erciyes deplasmanında sarfettiği bu ifadeden dolayı kırmızı kart görerek 3 maç ceza almış, sonrasında Tahkim Kurulu cezayı 2 maça indirmişti.

Bir hafta sonra Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde Emre Belözoğlu, Kartal'ın hocası Slaven Bilic'e birkaç kez aynı ifadelerle bağırmıştı. Ancak mücadelenin hakemi, Emre'nin ifadelerini görmediği için herhangi bir kart çıkmamıştı. Emre düzenlediği basın toplantısında 'F... off' ifadesini kullandığını kabul etmiş ancak bu ifadenin küfür olarak algılanmamasını gerektiğini savunmuştu.

KIRMIZI KART GÖRMEDİ ÇÜNKÜ...
Bu ifadeyi kullanan son isim Galatasaraylı Aurelien Chedjou oldu. Felipe Melo'nun 57. dakikasında kırmızı kart görmesinin ardından hakem Ali Palabıyık'a itirazlarda bulunan Kamerunlu, sarı kart gördü. Savunma oyuncusu kart gördükten sonra da Palabıyık'a itirazlarını sürdürdü. Ardından ise ağzından 'F... off' ifadesi çıktığı görüldü. Ancak hakem Palabıyık, Chedjuou'nun bu ifadesini duymadı. Bu nedenle Galatasaray'ın Kamerunlu yıldızı, kırmızı kart görmekten kurtuldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!