Bir şarkının peşinde

Güncelleme Tarihi:

Bir şarkının peşinde
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2015 01:08

Melisa Sözen ile Mert Fırat’ı bir araya getiren “Bir Varmış Bir Yokmuş” filminin galası, önceki akşam Kanyon’da yapıldı.

Haberin Devamı

Duyduğu bir şarkının peşine düşen Nehir’le şarkıyı yapan Ozan’ın aşkını konu alan, Mert Fırat ve Melisa Sözen’in yanı sıra Hare Sürel, Judith Lieberman, Derya Durmaz, Onur Şirin, Anıl Altınöz ve Göktay Tosun’un rol aldığı “Bir Varmış Bir Yokmuş”, yarın vizyona giriyor. Yönetmen koltuğunda İlksen Başarır’ın oturduğu filmin galası ise önceki akşam yapıldı. Kanyon’daki gösterime aralarında Cem Yılmaz, Azra Akın, Serenay Sarıkaya, Hatice Aslan ve Demet Evgar’ın da bulunduğu çok sayıda ünlü isim katıldı.

Bir şarkının peşinde


Bir Varmış Bir Yokmuş galasının after party’si, Backyard adlı mekânda yapıldı. Gecede filmin müziklerini de yapan Bubituzak grubu sahne aldı.
Harun Tekin, Teoman ve Mehmet Erdem’in şarkılarıyla renklenen gecede filmin başrol oyuncuları Melisa Sözen ve Mert Fırat da sürpriz yapıp sahneye çıktı.

Haberin Devamı

Uzun süredir ilişki yaşayan Koray Candemir ve Duygu Yetiş, kırmızı halıda aralarına Büşra Pekin’i alarak poz verdi.

Ayşe Hatun Önal sorusuna böyle yanıt verdi: Aranızda halledin

Galaya yalnız katılan Cem Yılmaz, film hakkında görüşleri sorulunca “Gençler bir film çekmiş. Bir Varmış Bir Yokmuş derken zaman geçiyor” dedi. Komedyen, Ayşe Hatun Önal’la barıştığı iddiasıyla ilgili sorular soran muhabirlere de “Onu siz kendi aranızda halledersiniz” diye yanıt verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!