Bir Roberto Carlos, Bir Yılmaz Vural

Güncelleme Tarihi:

Bir Roberto Carlos, Bir Yılmaz Vural
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2009 12:09

Futbolda hiç kuşkusuz hedefler ve hatıralar çok önemlidir. Kimi bıraktığı takımını unutamaz, kimi gece gündüz hedefini düşünür. İşte Türk futbolunun iki önemli ismi Roberto Carlos ve Yılmaz Vural da bu katagoriye giren isimlerden...

Haberin Devamı

Carlos'un yerine süper forvet

2007 yazında Real Madrid ile sözleşmesi sona eren ve Fenerbahçe'nin yolunu tutan Brezilyalı oyuncu Roberto Carlos, 2 buçuk sene boyunca Real Madrid'i bir türlü aklından çıkaramadı.

11 sezon boyunca formasını terlettiği Real Madrid'i haklı olarak çok özleyen Carlos, bu düşüncesini de her fırsatta dile getirdi. Özellikle transfer dönemlerinde İspanya basınına verdiği demeçlerde Real Madrid'e dönmeyi çok istediğini belirten Brezilyalı oyuncu, son olarak ta İspanya'nın Marca gazetesinin bugünkü sayısına bir demeç verdi.

"FENERBAHÇE İLE MÜZAKERE EDİYORUM"

Marca muhabirinin telefonla görüştüğü Carlos, "Şu anda Real Madrid'in, Valencia maçını televizyondan izliyorum. Pepe'yi sedyede götürülürken görünce çok şaşırdım. Bana ciddi bir şey gibi geldi. Yazık oldu, takımın en iyi oyuncularından biriydi. Ben şu anda Aralık ayı sonunda ayrılmak için Fenerbahçe ile müzakere ediyorum. Corinthians benimle ilgileniyor. Sözlü bir anlaşmamız var, ama hiçbir şey imzalamadık. Eğer Real Madrid beni çağırırsa hemen gelirim" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

YILMAZ VURAL'IN DA EN BÜYÜK HEDEFİ FENERBAHÇE

Öte yandan Fenerbahçeli Roberto Carlos, Real Madrid'i aklından çıkaramazken; teknik direktör Yılmaz Vural da Fenerbahçe'yi aklından çıkaramadı.

Her verdiği röportajda, Fenerbahçe'yi çalıştırmayı çok istediğini, yabancı teknik direktörlerden bir eksinin olmadığını söyleyen Yılmaz Vural, son olarak ta Daum'a göndermelerde bulunmuştıu. Daum'la, Köln Akademisi'nde birlikte okuduğunu söyleyen Vural, Fenerbahçe'yi rahatlıkla çalıştırabileceğini ve hedeflere ulaştırabileceğini senelerdir ısrarla tekrarladı.

BAKALIM OLACAK MI?

Evet sonuç olarak Fenerbahçe'den önümüzdeki günlerde ayrılması beklenen ve Brezilya kulübü Corinthians'a transfer olacak olan 36 yaşındaki Roberto Carlos'un, Real Madrid'e dönüşü artık çok zor görünüyor. Fakat şu an Kasımpaşa'yı çalıştıran Yılmaz Vural, bir gün Fenerbahçe'nin başına geçecek mi, bekleyip göreceğiz...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!