‘Bir Portre, Bir Yaşam’

Güncelleme Tarihi:

‘Bir Portre, Bir Yaşam’
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2018 13:21

‘Bir Portre, Bir Yaşam’

Haberin Devamı

Malik GÖDELİNER/ADANA, (DHA) - ADANA Fotoğraf Amatörleri Derneği’nin (AFAD), Seyhan Huzurevi’nde hazırladığı ‘Bir Portre, Bir Yaşam’ konulu fotoğraf sergisi açıldı.
Seyhan Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde gerçekleşen sergide huzurevinde kalanların birer portresi ve yaşam hikayeleri yer aldı. Kendi fotoğraflarını inceleyen huzurevi sakinleri sergiden büyük memnuniyet duyduklarını söyledi. Luciano Pavarotti lakabıyla anılan Mehmet Özeroğlu adlı bir huzurevi sakini, “Sergi çok güzel, hikayelerimiz çok güzel hazırlanmış. Burada arasıra sahneye çıktığımdan, yılda bir kere de konser verdiğim için sesimin nedeniyle bana Luciano Pavarotti diyorlar. Burada huzurluyuz, mutluyuz” dedi.
SERGİDE 17 ÜYENİN, 17 ESERİ YER ALDI
‘Bir Portre, Bir Yaşam’ konulu serginin açılışında bir konuşma yapan AFAD Başkanı Tahsin Sezer, “Kurs sergilerimiz aslında dernek binamızda olur ama bir farkındalık yaratalım istedik. Sağolsunlar huzurevi yetkilileri bizleri çok iyi ağırladı. Burada kalan arkadaşlarımızın da gönüllerine girerek fotoğrafladık ve ortaya mükemmel bir çalışma çıktı. Herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Seyhan Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdüresi Unzile Uzun Tülü ise, “Bugünün bizim için ayrı önemi var. Çünkü bu huzurevimizde yapılan ilk sergi. Ben tüm yaşlılarımız adına çok teşekkür ediyorum. Bu tarz etkinliğin daha ileriki günlerde tekrarlanacağı sözünü aldık. Daha geniş kapsamlı, daha güzel projelerde birlikte yer almaktan büyük mutluluk duyacağımızı belirtmek istiyorum. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum, ellerinize yüreğinize sağlık” diye konuştu.
Huzurevi sakinleri ve yakınlarının katıldığı sergide huzurevi sakinlerinden Ahmet Can ve Mehmet Özeroğlu mini konser verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!