Bir Pınarzede daha

Güncelleme Tarihi:

Bir Pınarzede daha
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2006 00:00

Bazı televizyon ve gazetelerde Pınar Altuğ'un cep numarası diye verilen telefon numarasının, 23 yaşında, bilgisayar programcısı D.Y adlı bir gence ait olduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Altuğ yüzünden zor günler geçirdiğini söyleyen D.Y, "Numaramı gösteren kanallara ve gazetelere tazminat davası açacağım" dedi.

Pınar Altuğ'un aşk trafiğinin karışması, birkaç gün içinde tüm Türkiye'yi ilgilendirir bir hal aldı. Hemen herkes konuyla ilgili olumlu ya da olumsuz yorumlar yapmaya başladı. "Pınar beni de aldattı" diyen eski sevgili Tony Teodoridis ve eski eş Umut Elçioğlu'ndan sonra, şimdi de Ankara’daki 23 yaşındaki bir genç, "Pınar yüzünden son bir kaç gündür benim de hayatım karardı" dedi. Bazı televizyon kanallarında ve gazetelerde Pınar Altuğ'un cep telefonu numarası diye kendi numarasının verildiğini söyleyen bilgisayar programcısı D.Y., günlerdir telefonunun susmamasından şikayet etti. Günde ortalama yüz kişinin aradığını ve onlarca mesaj geldiğini söyleyen genç, Pınar Altuğ'un numarası diye kendi telefon numarasını veren televizyon kanallarına ve gazetelere tazminat davası açmaya hazırlanıyor. D.Y., "Telefonuma mesajlar gelene kadar konuyla ilgili ayrıntılı bir bilgim yoktu. Kim, kiminle ne yapıyor pek ilgilenmiyorum açıkçası. Ama birden bire, bir akşam Pınar’ın aşkları hayatımın tam ortasına düşüverdi. Şu an gelen mesajlardan anlıyorum ki, Pınar ne yaparsa yapsın halk onu gerçekten seviyor." Bu olayla birlikte televizyonlarda yapılan canlandırmaların kişilerin özel hayatlarını nasıl tecavüz ettiğinin ispatlandığını söyleyen D.Y., "Konuyla ilgili mutlaka ciddi bir yaptırım getirilmeli" diyor.

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55eb4ebff018fbb8f8b8d890
D.Y.’nin telefonuna gelen mesajlardan bazıları ise şunlar:

* Selam ben Safiye. Senin hayranınım, numaranı çok zor şartlarda buldum. Kankam var Tuğba diye, biz İstanbul'a gelmeyi düşünüyoruz, ama hiç bir yer bilmiyoruz. Yardımcı olur musun? * Yaşananlar için senin adına çok üzüldüm. Olanlar doğru mu bilmiyorum, ama hata yapmış olabilirsin. Yine de karşı tarafın seni medyaya deşifre etmesi çok yanlıştı.* Seni yine de çok seviyorum Pınar. Hayatında başarılar. * Tek bir gerçek vardır, o da sensin. Bir başkasının ne söylediği değil, senin söylediğin doğrudur. Ben Zeynep, sana inanan.* Evrendeki hiç kimseyi dost belleme, insan çiğ süt emmiştir. Sana en yakın olan, aynadaki yüzündür. Özür dilerim, ama size sonsuz saygım var… Hayatta hep mutlu olun.* Merhaba. Ben başınıza gelen olaya çok üzüldüm. Kızımda size mesaj yollamış, size hayran. Pınar Hanım, kızım olarak görüyorum sizi. Ne olur üzülmeyin. Allah her şeyi gönlünüze göre verecek elbet...* Pınar Abla sen misin? Lütfen cevap ver.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!