Bir onun keyfi yerinde

Güncelleme Tarihi:

Bir onun keyfi yerinde
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2012 01:01

Suriye’de first lady Esma Esad, hafta içinde paralimpik badminton takımını antrenmanında ziyaret etti.

Haberin Devamı

Esad, üzerinde “Benim güzel ülkem” yazan tişört ve çıplak ayakla korta inip kameralara poz verdi.

/images/100/0x0/55eb2aebf018fbb8f8afb377

Bu arada ülkelerindeki olaylardan kaçan aralarında 1'i general, 2'si albay toplam 33 asker ile asker ailelerinin de bulunduğu 224 Suriyelinin, Hatay'ın Reyhanlı ve Yayladağı ilçelerinden Türkiye'ye giriş yaptığı bildirildi.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, gece saatlerinde Reyhanlı ilçesine bağlı Kuşaklı, Kavalcık ve Bükülmez köyü sınırına gelen 1'i general, 2'si albay toplam 33 asker ile asker ailelerinin de bulunduğu 196 Suriyeli Türkiye'ye geçti.

Çoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşan Suriyeliler Şanlıurfa'ya, asker ve asker aileleri ise Hatay'daki Apaydın kampına gönderildi.

Haberin Devamı

Hatay'ın Yayladağı ilçesine bağlı Topraktutan köyü sınırına gelen aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 28 Suriyeli de sınırdaki işlemlerin ardından otobüslerle Şanlıurfa'ya gönderildi.

"TÜRKİYE'DEN SIZAN TERÖRİSTLER KARAKOLA SALDIRDI"

Öte yandan Suriye, Türkiye'den sızan bir grup teröristin Lazkiye kentine bağlı El Yamame köyü karakoluna silahlı saldırı düzenlediğini öne sürdü.

Suriye resmi haber ajansı SANA, karakolda bulunan güvenlik birimlerinin teröristlerin saldırısına karşılık vermesi sonucu çıkan çatışmada silahlı terör grubunun birçok üyesinin öldürüldüğünü, birçoğunun yaralandığını, bir bölümünün ise Türkiye topraklarına kaçtığını iddia etti.

Çatışmada Suriye'deki karakoldaki bazı görevlilerin de yaralandığı ileri sürüldü. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!