Bir kurdun arkasından 40 köpek havlar

Güncelleme Tarihi:

Bir kurdun arkasından 40 köpek havlar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2016 21:54

Camiada olumsuz hava yaratmak isteyenler olduğunu belirten Orman, “Beşiktaş’ı karıştırmak isteyenler, kıskananlar olabilir. Onlar da olacaktır ve normal bir şeydir” dedi.

Haberin Devamı

FULYA Şan Ökten Eğitim ve Kamp Tesisleri olarak yeniden inşaa edilecek tesis için yapılan ilk yıkım Başkan Fikret Orman tarafından gerçekleştirildi. Törene Fikret Orman’ın yanı sıra camianın önde gelen isimleri katıldı.

Yıkım öncesi bir konuşma yapan Fikret Orman, Şan Ökten Tesisleri’nin camia için önemine değindi ve hayırlı olmasını diledi.
Kar nedeniyle oynanamayan 2 lig maçının ardından Fenerbahçe’nin 5 puan gerisine düşülmesinin camiadaki etkisini soran gazetecilere yanıt veren Orman’ın burada kullandığı ifadeler ise kavga çıkaracak cinsten...

 “KİMSEYE BONSERVİS BORCUMUZ YOK”

Orman şampiyonluğa inandıklarını tekrarlayarak şunları söyledi: “Kimsenin bizden alacağı yok. Bonservis borcumuz da yok. Stat yapımı son süreçlere geldi. Kışın ortasındayız, bakın baharlı günler yaşıyoruz. Sıkıntı yok.
Sıkıntı görmek isteyenler, Beşiktaş’ı karıştırmak isteyenler, kıskananlar olabilir. Onlar da olacaktır ve normal bir şeydir. Bir Moğol atasözü var galiba, ‘Bir burdun arkasından 40 tane köpek havlar’ diye.
Havlamıyorsa zaten o kurt kurt değildir. Beşiktaş’ta büyük bir kurttur. Arkasından da havlayanlar olacaktır. Bir şey olmaz yani.
İnsanımızın huyu öyle. Övünce çok övüyor yerince çok yeriyor. Şu anda övülme zamanındayız. Allah korusun yerme zamanını yaşamayız inşallah.”

Haberin Devamı

-İnşaat alanında detaylı incelemelerde bulunan Fikret Orman’ın yüzünün sürekli gülmesi dikkat çekti. Orman yeni tesislerin çok faydalı olacağını vurguladı.

KURUCULARIMIZ HELÂL PARA KAZANDILAR

Fikret Orman tören konuşmasında ayrıca şunları söyledi: “Ben de Şan abiyi tanıma fırsatı elde ettim, Allah gani gani rahmet eylesin... O kuşak, Beşiktaş’a çok büyük hizmet etti. Bugün biz buralarda Beşiktaş’ın içinde bulunuyorsak o kuşağın gerçekten çok büyük hizmeti olmuştur. Bize düşen ise ceddimize sahip çıkmaktır. Biz onurlu bir tarihten geliyoruz. Kurucularımızdan bu yana yöneticilerimiz, sporcularımız düzgün insanlardı. Helal paralar kazandılar.” 

ŞENOL HOCA’YA AYIP EDİYORLAR

Sosyal medya üzerinden teknik direktör Şenol Güneş’e yöneltilen eleştirilere de değinen Orman şunları söyledi: “Ayıp ediyorlar... Şenol Güneş’i tanıyanlar bilir ki ne kadar dürüst bir insan. Sosyal medya çıkınca yiğitlik öldü bence. Herkes oradan bir şey yazıyor. Yalan yanlış iftiralar atıyorlar. Yüzümüze gelince herkes susuyor. Ben sosyal medyayı ne okuyor ne dinliyorum.”

Haberin Devamı

FUTBOL DÜŞÜNÜP ŞAMPİYONLUĞA ODAKLANIN

Başarılı hoca, Sivas Belediye’ye 4-3 kaybettikleri maç sonrası soyunma odasında futbolcularına seslendi ve kenetlenme istedi.

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ziraat Türkiye Kupası’nda Sivas Belediye ile oynadıkları ve 4-3 kaybettikleri maçta bireysel hataların kurbanı olduklarını söyledi. Başarılı teknik direktör soyunma odasında oyuncularla yaptığı toplantıda şöyle konuştu “Önemli olan gruptan çıkmaktır. Bunu başardık” dedi.

Transferlerden memnun olduğunu dile getiren Güneş sözlerini şöyle noktaladı: “Başkanımız Fikret Orman sağolsun istediğimiz oyuncuları aldı, transferi noktaladık. Bundan böyle sadece futbol düşünecek, şampiyonluğa odaklanın. Hiçbir bahane kabul etmiyoruz.”

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!