Bir jean bir de viski

Şarkıcı Gülşen geçtiğimiz hafta Shu Bar’daki bir kokteylde karşımıza çıktı.

Çoğu zaman olduğu gibi yine spor giyimi tercih etmiş ve blue jean giymişti güzel şarkıcı... Önümüzdeki günlerde yeni albümünü piyasaya sürmeye hazırlanan Gülşen, vazgeçilmezleri arasında blue jean’in ve JB viskinin ilk sıralarda geldiğini söyledi. Giysisi ve elinden düşürmediği viski kadehi de bu sözlerini doğruluyordu zaten...

La Scala açıldı

Levent’teki La Scala13 geçtiğimiz cuma gecesi açıldı. Hande Yener’in cuma-cumartesi geceleri sahneye çıkacağı kulübün işletmeciliğini Ali Sayar yapıyor. Mekanın iki ortağı Ozan Limoncular ve İlkay Yılmaz, Yener’e gecede 20 milyar verdiklerini belirtirlerken, yılbaşından sonra ise mikrofonu Serdar Ortaç’ın devralacağı açıklandı.

Deneme yapıyor

Yaz sezonunun bitmesiyle birlikte İstanbul’daki kışlık mekanlar birbiri ardına kapılarını açmaya başladı. Göksel Sunter ve Can Koç’un ortak olduğu Etiler Karafaki Türk Bar da geçtiğimiz cuma gecesi hizmete girdi. Karafaki Türk Bar’ın açılışına katılan ve orada program yapan Tufan Kayhan ile şarkı söyleyen Kibariye, pazar geceleri artık Karafaki’de sevenleriyle buluşacak.

Ameliyattan önce klip çekti

Almanya’nın Werder Bremen takımında sağ bek oynayan Ümit Davala, sakatlığı sebebiyle uzun zamandır yeşil sahalardan uzak. Sakatlığının 6 aydır geçmediğini söyleyen Davala, önümüzdeki hafta Almanya’da ameliyat olacak. Bu süreyi boş geçirmek istemeyen futbolcu, albümünün ikinci klibi için geçtiğimiz gün kamera karşısına geçti.

‘Hadi Gülüm Yandan’ şarkısına çekilen klipten çok memnun kalan Ümit Davala, ‘İlk klip epey ses getirdi. Albüm satışları iyi gidiyor’ dedi. Harun Tan’ın Tan Spor Merkezi’ndeki bu klip çekimi için ücret almadığı öğrenilirken, Davala özel yaşamıyla ilgili de şunları söyledi: ‘Kız arkadaşım yok. Ama artık 31 yaşındayım ve evlenmeyi düşünüyorum.’

Yeni mezun!

Teoman’a geçtiğimiz günlerde Ortaköy’de rastladık. Yanında bir süredir birlikte olduğu Turkcell reklamlarının güzel oyuncusu Selma Merter yerine bir grup arkadaşı vardı. Anjelique Bar’da geç saatlere kadar eğlenen sanatçının çıkışta epey alkollü olduğu görüldü. Gruptan genç bir kız ile sarmaş dolaş kapıdan çıkan Teoman, koluna giren arkadaşını uzaklaştırdıktan sonra tek başına yalpalayarak yürümeye başladı. Ortaokul öğrencilerini andıran kıyafetinin dikkat çektiğini görünce de ‘Mezuniyet töreni eğlencesinden geliyoruz’ dedi.

Usturaya vurmuş

Şarkıcı Zeynep, uzun sarı saçlarını geçtiğimiz ay usturaya vurmuştu. Saçları biraz uzayınca ortalarda görünmeye başlayan Zeynep, geçen gece Beyoğlu’nda perküsyoncusu Yasin Baz’la yakalandı. Fotoğrafları çekilince rahatsız olup Yasin Baz’dan uzaklaşan Zeynep, ‘O benim perküsyoncum, sevgilim falan değil’ dedi.

Bile bile lades

Kendisini terk eden ve uzun süre Özlem Yıldız’la birlikte olan Enis Pekuysal’la yeniden barışan Duygu Ulaş’ın bu sıralar keyfine diyecek yok. Bu barışla renkli günlerine dönen, eskisi gibi sık sık davet ve açılışlarda gazetecilerin karşısına çıkmaya başlayan manken, saçlarına kaynak yaptırarak görünümünü de yeniledi. Ancak geçtiğimiz akşam katıldığı davet sırasında kendisinden poz vermesini isteyen basın mensuplarının karşısında öylesine bir oturdu ki, verdiği frikiklerin onun için de sürpriz olmayacağı kesin!

Afşar anıldı

Ünlü tiyatro sanatçısı Kerim Afşar, 1. ölüm yıldönümünde anıldı. Gecede Kerim Afşar’ın sevdiği türküler ve şarkılar söylendi, şiirler okundu. Anma gecesine katılanlardan Müşfik Kenter, Zekai Müstüoğlu ve Tuncer Tercan da Afşar’ın sevdiği türküleri söyleyen ünlüler arasındaydı.
Yazarın Tüm Yazıları