Bir İstanbul filmi

Güncelleme Tarihi:

Bir İstanbul filmi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2012 00:00

Yeni filmi “Argo”nun fragmanında İstanbul’dan bahsetmediği için eleştirilen Ben Affleck, yapımın internet sitesine “Bu film, Los Angeles, Washington D.C ve İstanbul’da çekilmiştir” yazdırdı.

Haberin Devamı

'ARGO' FİLMİ FRAGMANI WEB TV

FİLM SETİNDEN FOTOĞRAFLAR 

AMERİKALI oyuncu Ben Affleck, hem başrolünü hem de yönetmenliğini üstlendiği son filmi “Argo”nun İran sahnelerini geçtiğimiz yıl İstanbul’da çekmişti. CIA’in 1979 yılında Tahran’da rehin alınan Amerikalılar’ı sahte bir film şirketi kurarak kurtarmasını anlatan film için Balat, Eminönü ve Etiler’de çekim yapıldı. Çekimler için de pek çok cadde ve sokak trafiğe kapatıldı, ekibin rahat çalışması için her türlü kolaylık sağlandı. Ancak filmin geçtiğimiz mayıs ayında yayınlanan fragmanında İstanbul’dan hiç söz edilmemesi hayal kırıklığı yarattı.

30 Kasım’da vizyonda
Ben Affleck’in “Argo”nun resmi internet sitesinde çekimlerin İstanbul’da yapıldığını açıkça belirttiği ortaya çıktı. Sitesinde “Bu film, Los Angeles, Washington D.C ve İstanbul’da çekilmiştir” cümlesine yer verilen “Argo”, Amerika ve İngiltere’de 12 Ekim’de, Türkiye’de ise 30 Kasım’da vizyona girecek.           

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!