Bir hamburger için 10 bin dolar 

Güncelleme Tarihi:

Bir hamburger için 10 bin dolar
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2017 22:27

DUBAİ’de meme kanseri için düzenlenen bir yardım gecesinde açık arttırma yapıldı. Düzenlenen açık arttırmada satılan bir hamburger 10 bin dolara alıcı buldu.

Haberin Devamı

Dubai’de ünlü bir yaşam dergisi olan Villa 88’in kurucusu Asma Al Fahim’in kazanan teklifi verdiği açık arttırmadaki hamburger farklı yapısı ve büyüklüğüyle göz doldurdu. Dev hamburger yedi adet hamburger köftesinden oluşuyor ve her biri Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki emirliği temsil ediyor.

Hamburger, Dubai’deki Lafayette galerisinde bulunan Le Gourmet’te görevli yemek şefi Russell Impiazzi tarafından yapıldı. Restoran aynı zamanda Katar kraliyet ailesinden Sheikh Mohammed bin Abudllah Al Thani’nin de üyeliğini barındırıyor. Al Thani yaptığı açıklamada “İki yıl önce 7 bin dolara satışını gerçekleştirdiğimiz hamburger ile dünya rekoru kırmıştık. Bu sene ise bu rekoru geçmek istiyoruz. Açık arttırmada elde edilen gelirin ise meme kanseri için yaratılacak farkındalık çalışmalarında kullanılmasını planlıyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Al Fahim yaptığı açıklamada Pembe Karavan’ın kaza sonucu ölen Ameera bin Karam’ı anmak ve kurduğu güzel bir amacı olan kuruluşa destek olmak için böyle bir şey yaptığını ifade etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!