Bir gün Ada'ya gideceğim

Güncelleme Tarihi:

Bir gün Adaya gideceğim
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2012 10:09

Galatasaray’ın başarılı file bekçisi, “Şu an Türkiye’de çok mutluyum ama İngiltere çocukluğumdan beri istediğim bir yer” dedi.

Haberin Devamı

Devreyi lider kapatan G.Saray’ın başarılı kalecisi Fernando Muslera, çarpıcı açıklamalar yaptı. TRTSpor’a konuşan Uruguaylı, takımın son durumunu, hedeflerini, Fatih Terim ve Devler Ligi’ndeki rakipleri Schalke’yi değerlendirdi. İşte Fernando Muslera’nın söyledikleri...
- En büyük hayalim İngiltere Premier Ligi’nde oynamak. Çocukken bir gün İngiltere’de oynayacağım diyordum. Avrupa’da yolumuza devam ediyoruz. Camiamız için güzel bir durum. Schalke 04 iyi bir rakip. Zor olacak ama kafa kafaya oynayacağımız bir takım.

FENER GALİBİYETİ ÇOK KEYİFLİ

FenerBahçe bizim ezeli rakibimiz ve onları yenmek her zaman güzel. Arena Stadı’ndaki zafer sonrası taraftarımız ne hissettiyse ben de o duyguları hissettim. Sezonun ilk yarısını çok iyi bir şekilde kapattığımıza inanıyorum. Sadece Türkiye Kupası’ndan elendik.
- Bu sezon çok maç oynuyoruz ve bu nedenle geçen sezona nazaran çok puan kaybettik. Milli takımlara fazla oyuncu veriyoruz. Her şeye rağmen ilk yarıyı lider bitiren, Devler Ligi’nde bir üst tura çıkan bir Galatasaray var.

Haberin Devamı

Melo bir anda eldivenleri aldı

ELAZIĞ maçında ben kırmızı kart gördüm. Melo bir anda eldivenleri aldı ve kaleye geçti. Penaltıyı kurtardı ve bize çok önemli bir 3 puan kazandırdı. Kolay bir şey değil tabii ki bir futbolcunun kaleye geçmesi ve sorumluluk alması. Melo büyük iş başardı.

Cenk ve Eduardo’yu çok beğeniyorum

TÜRKİYE’de Cenk Gönen’i çok beğeniyorum. Geçen sene gösterdiği performans mükemmeldi. Şu an oynamıyor ama şans bulursa kaleyi bırakmaz. Onun haricinde Eduardo’yu da söyleyebilirim İstanbul BŞB kalecisi. Kendisi İtalya’dan da tanıdığım bir isim.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!