Bir gol yiyince dağılıyor

DERBİDEN çarpıcı bir skor çıktı ortaya. Mustafa Denizli’nin öğrencileri Fenerbahçe’yi 3-0’la geçerek şampiyonluğa tekrar ortak oldular.

Haberin Devamı

Denizli’nin maç sonu Lig TV mikrofonlarına yaptığı konuşma ise haftanın en çarpıcı sözlerini oluşturuyordu. Denizli, “Fenerbahçe iyi bir takım. Ama zaafları var. Bir gol yiyince dağılıyorlar. Onların bu özelliklerinden iyi yararlandık” diye konuşarak maçın özetini yaptı. Fenerbahçe önce maçında da Kayserispor karşısında 1-0 öndeyken beraberlik golünü yemiş daha sonraki dakikalarda kendi sahasından daha çıkamamıştı. Denizli, Fenerbahçe’nin bu zaafını bildiklerini ve oyun sistemini buna göre kurduklarını açık açık söyledi bu kez.

Haftanın Kalecisi

Gençlere örnek

İlker, Galatasaray maçında ortaya koyduğu performansla gençlere parmak ısırttı. Gençlere diyoruz, çünkü İlker 30 yaşına gelmiş bir file bekçisi. Onun direncine arkadaşları da ayak uydurunca Manisa zor deplasmandan 1 puan çıkarttı.

Haberin Devamı

Haftanın Asisti

İbrahim Üzülmez

İbrahim Üzülmez önce sol ayağıyla orta yapma niyetlendi, baktı önünde Mehmet Topuz var, topu çekti sağına.. Sonra ceza alına dışına müthiş bir orta yaptı. Fink’e de haftanın golünü
atmak kaldı..

Haftanın Jokeri

Michael Fink

Alex bile itiraf etti. Fink bana adım attırmadı kendi de oynamadı dedi.. Ama o oynamadı denilen Fink öyle bir gol attı ki Alex tipi oyuncuların oyun anlayışlarının tekrar sorgulanması gündeme geldi.. Fink de gidecek mi denilirken yerini sağlamlaştırıp Denizli’nin jokeri oldu.

Haftanın Bonkörü

Galatasaray

Galatasaray kazansa lider olacaktı. İlk yarısını 1-0 önde kapadığı maçta rakibinin uzun otobüs yolculuğu nedeniyle yorgunluğu da vardı. Seyircisi önünde Galatasaray bu avantajları değerlendiremeyenice çok istediği liderliği bir başka haftaya bıraktı.

Haftanın Yedeği

Stelian Giani Kirita

12 haftada sadece 22 dakika oynayan Kirita, Gaziantep deplasmanında oyuna girer girmez topla ilk buluşmasında attığı golle Bursaspor’un zirve yarışını sürdürmesini sağladı.

Haftanın Uyarısı

Faruk Ilgaz

F.Bahçe’nin eski başkanlarından Faruk Ilgaz: Aziz Yıldırım üç yıl üst üste şampiyonluk sözü vererek kendini zora soktu..

Haftanın Skandalı

Geçen hafta içinde Larissa’da kalp krizinden ölen De Nigris için eski kulübü Gaziantepspor tam 15 bin adet maske hazırlatmış. Ama Bursaspor gibi önemli maçta bile tribünlerde 15 bin taraftar gelmediği için maskelerin çoğu elde kalmış.

Yazarın Tüm Yazıları